Actualitate, Politic

La furat în Parlament. AUR și PSD fraudează voturile. „Este al nouălea vot pe care îl dați la două cartele”

În timp ce, în Parlament se vota legea bugetului de stat pe 2021, parlamentari din AUR și PSD au fost prinși la furat. Aceștia votau la două pupitre pentru amendamentele depuse.

„Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasa mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!”, a scris Darau pe Facebook.

Filip Havareanu, deputat USR PLUS, a postat, de asemenea, un videoclip în care alt parlamentar AUR Lucian Feodorov  votează în locul unui coleg.

Emanuel Ungureanu la rândul lui postează un video în care o deputată PSD votează „în locul unei colege”. „Am sesizat un vot la doua cartele. Este vorba de doamna deputat Matilda Goleac, care a votat la cartela doamnei Vicol Ciorba Laura Catalina. Rugamintea mea este să îi atrageți atenția colegei să respecte regulamentul. Nu știu exact ce se întamplă cu acele voturi (…), cu acest tip de vot, nu știu care este procedura”, a declarat Ungureanu.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile