Actualitate

Încă un atac de cord subit: Fotbalistul Ousmane Coulibaly s-a prăbușit la pământ în timpul meciului (+VIDEO)

Lista fotbaliștilor care se prăbușesc din cauza unor atacuri de cord subite continuă să se mărească, odată cu vestea că fundașul lui Al Wakrah, Ousmane Coulibaly, s-a prăbușit în timpul unui meci disputat sâmbătă în Qatar Stars League, relatează Covid World.

Coulibaly, fost jucător al echipei grecești Panathinaikos, a suferit un atac de cord în minutul 41 în meciul cu Al Rayyan.

În finalul primei reprize, Coulibaly a alergat înapoi spre propria poartă pentru a apăra o încercare de șut a jucătorului lui Al Rayyan, James Rodriguez, când s-a prăbușit brusc între bările propriei porți.
Imaginile de la eveniment îl arată pe jucătorul de 32 de ani zvâcnind și complet inconștient, în timp ce medicii și coechipierii s-au grăbit să-l ajute. El a fost asistat de medici timp de 9 minute înainte ca jucătorii să părăsească terenul.
Jucătorii din ambele tabere au fost vizibil zguduiți de incident, iar meciul a fost întrerupt la scurt timp după aceea.
Purtătorul de cuvânt al presei din Al Wakrah, Mohamed Al Sulaiti, a emis o declarație în care a precizat că Coulibaly a fost transferat la spital în timp ce era încă inconștient. Spitalul nu a făcut încă o declarație cu privire la starea sa.
Qatar Stars League a confirmat ulterior că starul fotbalului din Mali a suferit un atac de cord în timpul meciului înainte de a fi transportat de urgență la spital, unde „primește îngrijirile și atenția medicală necesare”.
„Fundația Qatar Stars League îi dorește o recuperare rapidă jucătorului și dorim să mulțumim personalului medical al celor două echipe, paramedicilor și medicilor pentru eforturile lor deosebite în timpul acestor evenimente.”
Prăbușirea lui Coulibaly a fost surprinsă video aici:
Sursa: Andrei Nicolae / ActiveNews 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile