Actualitate, Externe

Încă un copil smuls din brațele mamei biologice. Tragedia are loc în Danemarca

În Danemarca, drama unei mame românce este fără margini. Hermina Gheorge a pierdut un băiat în lupta cu cancerul când acesta avea doar 14 ani. Ulterior, după această tragedie, a născut un alt băiat, William, dar acesta i-a fost luat la naștere de autoritățile daneze.

Cetățeni români ținuți în Danemarca

Hermina locuiește momentan în orașul Hillerød, dar are domiciliul stabilit în Romania, județul Dolj, localitatea Orodel. Aceasta transmite că atât ea, cât și fiul ei, William Kristian Gheorghe, sunt cetățeni români, dar sunt ținuți în Danemarca fără voia lor.

Cuvintele mamei îndurerate

“Am cerut repatriere fiului meu, William Kristian Gheorghe, în țara noastră natală, România, însă nu primesc răspunsuri concrete. Din anul 2015 statul roman a cerut repatrierea fiului meu în Romania însă statul Danez nu vrea să îmi elibereze fiul..

Fără motive, fiul meu, William Kristian Gheorghe, a fost asaltat de la naștere de către protecția copilului din Danemarca, folosindu-se de pierderea fiului meu cel mare de 14 ani care a pierdut lupta cu cancerul. Nu au fost si nici nu sunt motive să ne țină departe unul de celalalt.”, spune femeia.

Aptă să își crească fiul

Actele de la cel mai mare doctor în psihiatrie din Danemarca au specificat clar că doamna Gheorghe a avut o durere profunda în urma pierderii celui mai mare fiu și că la momentul actual este aptă să își crească fiul.

“Cu atâta ușurință fiul meu William Kristian Gheorghe, este sechestrat și fără drept de a-și vedea familia de origine română. Însă protectia copilului din Danemarca au dat comandă la o clinică privată să specifice că nu sunt aptă să îmi cresc fiul.”, adaugă Hermina.

Femeia spune că le sunt încălcate drepturile omului, precum și întâlnirile care au loc între ea și copil. Acest fapt a făcut-o pe femeie să filmeze interacțiunile cu băiatul și să aibe dovezi din ultimii 7 ani că situația și condițiile în care se află fiul nu sunt bune.

“Aștept repatrierea fiului meu William Kristian Gheorghe și de aceea cer ajutor cu gândul și speranța că strigătul meu va fi auzit. Din inimă vă implor să îmi repatriați fiul care este cetățean român după ambii părinți. Vă implor, fiul meu este în pericol. Primește inclusiv pastile de somn!”, încheie Hermina Gheorghe.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile