Actualitate

Încă un pacient salvat din incendiul de la Constanța a murit – Bilanțul se ridică la 10 decese

Încă un pacient salvat în urma incendiului care a izbucnit săptămâna trecută la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a murit la Spitalul Clinic Județean Constanța. Este vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani și suferea de o formă gravă de COVID-19.

Potrivit medicilor, decesul s-a produs din cauza infecției cu COVID și nu are legătură cu fumul pe care este posibil să-l fi inhalat în timpul incendiului. „Din păcate, un alt pacient dintre cei transferați de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a decedat, în această dimineață. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, care nu avefa alte comorbidități. Era conștient, stabil, însă avea o formă severă de Covid-19, cu o evoluție imprevizibilă. Afectarea pulmonară era severă și, din nefericire, în cursul nopții trecute, starea sa s-a agravat. Pacientul a decedat în această dimineață“, a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, potrivit Ziua de Constanța.

Este al treilea deces în 24 de ore

Marți, 5 octombrie, alți doi pacienți transferați în urma incendiului care a izbucnit vineri, 1 octombrie, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța au murit. Primul deces anunțat a fost al unui pacient în vârstă de 63 de ani care avea o formă gravă de COVID-19. Acesta era internat la Spitalul de Pneumoftiziologie. Tot în cursul zilei de marți a fost anunțat un al doilea deces, fiind vorba de un pacient în vârstă de 75 de ani.

Şapte pacienţi au murit, vineri, 1 octombrie, în incendiul izbucnit la Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

 

Sursa: Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile