Actualitate, Social

Incident șocant: bărbat împușcat în fața unui restaurant din Timișoara – Se fac cercetări

Un incident armat a avut loc în fața unui local timișorean. Doi tineri au fost implicați în episodul desprins parcă dintr-un film de acțiune. Poliția a deschis dosar penal și se fac cercetări.

Un bărbat de în vârstă de 35 de ani a fost împușcat cu un pistol cu bile de către un alt tânăr. Acesta are 31 de ani. Totul s-a întâmplat în fața unui restaurant din Timișoara, pe strada Simion Bărnuţiu. Ambii bărbați au fost duşi de poliţişti la audieri, potrivit realitatea.net.

Cine a anunțat poliția

Sesizarea la poliție a fost făcută miercuri după-amiază, chiar de către tânărul de 35 de ani. Oamenii legii au mers urgent la fața locului, imobilizându-l pe „pistolar”. Din primele informații, cei doi bărbați se cunoșteau, însă nu se știe exact de la ce anume a pornit incidentul. Toate aceste aspecte urmează să fie lămurite în cadrul unei anchete demarate de către oamenii legii, care au întocmit un dosar penal și fac cercetări.

În data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 16:35, poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în faţa unui restaurant de pe stada Simion Bărnuţiu din municipiu, un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani (pe care îl cunoştea) ar fi tras asupra lui cu un pistol cu bile, deţinut legal, fără să-i provoace leziuni.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 31 de ani fiind imobilizat şi dezarmat”, a informat IPJ Timiş.

 

Sursa: Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile