Actualitate, Social

Învățătoare din Suceava: acuzații extrem de grave la adresa Spitalului Județean: „Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moară în chinuri”

Acuzații extrem de grave formulate la adresa Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava de o învățătoare de la Școala Gimnazială Nr. 3 din municipiul Suceava.

Învățătoarea Elena Teodorescu acuză un presupus comportament inadecvat al angajaților spitalului față de bolnavii care ajung la Terapie Intensivă și îi sfătuiește pe suceveni să nu își interneze rudele în vârstă la Spitalul Județean Suceava.„Nu, au lăsat să moară 740 de oameni, cred că cel puțin 90 la sută au murit însetați, înfometați, lăsați murdati, cu fecalele pe ei, fără a li se da medicamentele pe care le luau în mod frecvent pentru alte boli. La ATI se leagă bolnavii de pat, se tratează mai rău că niște animale, le cer rudelor apa, pampers și alte lucruri foarte des deși bolnavii lor nu primesc nimic din ce le duc, e o bătaie de joc. Oameni buni, nu va mai duceți bătrânii la spital, dacă ajung acolo, nu ii mai luați acasă, vă anunță să veniți să îi luați în sac, de câteva săptămâni nu am auzit sa se externeze vreun bolnav de Covid, îi omoară cu zile. Mai bine să moară bieții oameni acasă, în patul lor, cu cei apropiați alături, cu o lumânare la căpătâi…nu vorbesc aiurea, asta se întâmplă acum in spitalul județean Suceava. Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moara în chinuri. Dumnezeu nu doarme!”, a scris Elena Teodorescu pe Facebook.

Mesajul a fost publicat într-un comentariu la un articol din presa locală cu privire la statistica transmisă de Direcția de Sănătate Publică Suceava privind numărul deceselor persoanelor diagnosticate cu Covid-19 în intervalul 1 septembrie – 15 noiembrie.

Învățătoarea nu a prezentat alte argumente sau dovezi care să susțină acuzațiile formulate.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile