Actualitate, Opinii, Politic

Ion Cristoiu profețește victoria Rusiei în Ucraina: „Va rezista la toate sancțiunile”

Jurnalistul Ion Cristoiu profețește că Rusia va câștiga războiul din Ucraina și că va suporta absolut toate sancțiunile economice care îi vor fi impuse de UE și SUA pentru a se asigura că va denazifica Ucraina. Cristoiu analizează discursul susținut de Putin pe 9 mai și remarcă faptul că niciuna din predicțiile presei occidentale nu s-a adeverit.

Așa cum spunea o vorbă atribuită lui Stalin la vremea respectivă: Va fi soare și pe ulița noastră. Văzut sub acest semn, al mesajului că la fel ca în Marele Război pentru Apărarea Patriei, rușii vor rezista la toate sancțiunile economice, la rusofobia devenită stare de spirit în Occident, la umilințele care ar fi pentru ei interzicerea participării sportivilor la întreceri internaționale, momentul 9 mai 2022 de la Moscova a spus multe despre ce gîndește Vladimir Putin în aceste zile.

Și anume că Rusia va continua Războiul, în ciuda angajării împotriva ei a întregului Occident, pînă va obține victoria. După părerea mea această victorie se referă la chiar scopul pentru care a fost declanșat Războiul: Nu numai cucerirea, dar și rusificarea Sudului Ucrainei, așa cum s-a întîmplat în 2014 cu Crimeea, scrie Cristoiu pe site-ul său.

 

Sursa: stiripesurse.ro

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile