Actualitate, Externe

Isralelul a ajuns la cifre apocaliptice: 16629 de cazuri noi în 24 de ore – Cea mai vaccinată țară are cel mai mare număr de boli infecțioase numite „covid”

Isralelul a ajuns la cifre apocaliptice: 16629 de cazuri noi în 24 de ore! Cu cât vaccinează mai mult cu doza 3, cu atât explodează cazurile noi.

Dacă o mare populație de milioane de persoane rămâne nevaccinată (cazul Romaniei și Bulgariei), după următorii câțiva ani vor reprezenta un grup de control considerabil și incontestabil.

 

 

Un grup de control este un grup de subiecți care acționează ca o probă pură, neatinsă de un experiment cu medicament sau cu vaccin.
Dacă grupul vaccinat se îmbolnăvește sau moare din cauza unor condiții specifice și grupul de control nu are aceleași condiții, atunci acesta este un semn destul de bun că vaccinul este în neregulă.
Dacă ceva nu merge bine cu vaccinurile, atunci nevaccinații vor fi dovada.
De asta se tem cu adevărat elitele.
Ei trebuie să-i oblige pe TOȚI să fie vaccinați, cu orice pret, astfel încât să nu existe un grup de control și, prin urmare, să nu existe dovezi pentru ceea ce vedem că se întâmplă acum în Israel, unde numărul de cazuri noi și decese este până la cer.
Sursa :  Dr. Cacovean Adrian/ Facebook / DayliMail 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile