Actualitate, Politic, Social

Iubita unui important lider PNL, în fundul gol în mijlocul străzii! FOTO+18!

Nadia, iubita misterioasă a lui Romeo Dunca, președintele liberal al CJ Caraș-Severin, a avut o apariție ca-n filmele pentru adulți pe stradă și a atras privirile tuturor.

S-a făcut cerc în jurul voluptoasei rusoaice, care a oferit un show incendiar chiar în parcarea unui club de pe litoral.

Spectacol erotic în parcare

Romeo Dunca și Nadia au făcut turul cluburilor din Mamaia, unde s-au scăldat în alcool, potrivit cancan.ro. Fiindcă abia se mai ținea pe picioare, liberalul s-a hotărât să-și ducă iubita să doarmă.

Însă, în drum spre mașină, focoasa blondă a oferit un spectacol XXX celor din parcare. Mai precis, ținuta și așa sumară i-a jucat feste, astfel încât Nadia a rămas aproape goală.

foto: cancan.ro

În sânii goi în mijlocul nunții cu toată șefia PNL

Un alt episod incredibil cu aceeași Nadia în rol principal s-a petrecut în luna mai a acestui an, când Ionuț Stroe, purtător de cuvânt PNL și fost ministru al Sportului, s-a însurat cu Andra Pleșa, fiica vitregă a fostului ministru de Interne, Marcel Vela.

Atunci, Nadia a oferit invitaților un show incendiar pe ringul de dans. Nadia a fost în centrul atenției, când i-au ieșit sânii de sub rochie.

foto: cancan.ro

Sursa: Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile