Actualitate, Politic

Iulian Bulai anunţă că USR PLUS va vota împotriva proiectului anti-LGBT:  Bulai vede păstrarea modelului tradițional de familie ca o „aberație”

Proiectul îndreptat împotriva comunităţii LGBT este o aberaţie, declară Iulian Bulai. AUR a anunţat că va depune un proiect de lege anti-LGBT similar celui din Ungaria. Bulai spune că USR PLUS va vota împotriva proiectului.

 

Iulian Bulai

„Asistăm la o competiţie a urii şi a intoleranţei din partea unui partid parlamentar care se vrea a fi serios, dar care îşi ia ca exemple partide extremiste şi ţări care sunt date la o parte în UE, care sunt marginalizate, pentru că nu înţeleg că trebuie să ne raportăm cu respect şi cu demnitate faţă de toate persoanele, indiferent de orientarea lor, indiferent de apartenenţa lor etnică sau de orientarea lor sexuală. În România, doar 7% dintre copii au acces la o minimă educaţie sexuală, care este educaţia sexuală clasică”, spune la RFI vicepreşedintele USR PLUS Iulian Bulai, în contextul proiectului anti-LGBT anunţat de AUR.

„Eu cred că noi, ce de la USR PLUS, ne vom opune unor asemenea aberaţii şi ca la referendumul pentru definirea familiei în Constituţie, eu cred că USR-ul se va opune şi colegii mei din Parlament şi cu mine vom vota împotriva acestui proiect. Nu am văzut acest proiect, nu ştiu dacă este depus, nu am avut o discuţie la grupul parlamentar, pentru că este o ştire foarte proaspătă şi nici nu am discutat cu ceilalţi colegi din conducerea partidului, dar sentimentul meu este că ne vom opune unei asemenea iniţiative”, conchide Bulai.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile