Actualitate

Iulian Capsali: Deci „forma ușoară” promisă de propagandă a fost fatală -VICTIME ALE VACCINĂRII ÎNTR-O ȚARĂ CONDUSĂ DE CRIMINALI. Medicul Raluca Simona Gurgu și Preasfințitul Gurie al Devei și Hunedoarei

Medicul Raluca Simona Gurgu, neurolog la spitalul ”Elias”, intrată în comă după A TREIA DOZĂ de vaccin și un AVC devastator (am făcut public cazul ei acum aproape o săptămână), a plecat la Domnul marți 19 octombrie.

Preasfințitul Gurie al Devei și Hunedoarei, răposat  21 octombrie, care ne-a lăsat pe toți cei ce l-am cunoscut cu amintirea unui Părinte de o bunătate și căldură copleșitoare, a fost devastat de Covid și a intrat în comă DUPĂ A TREIA DOZĂ DE VACCIN (booster), iar nu după un singur vaccin, așa cum apare în comunicatul Patriarhiei.

Informația o am din mai multe surse din  intimitatea Vlădicii și din eparhie, de la diverși preoți care-l plâng pe cel care le-a fost model de slujire, Părinte cu inimă de mamă.

Deci „forma ușoară” promisă de propagandă a fost fatală, iar Biserica a pierdut un slujitor vrednic și Spitalul „Elias” un specialist din cauza informațiilor oficiale eronate și a campaniei de dezinformare prin care se susține, ca unică formă de luptă împotriva acestui virus, metoda vaccinării inclusiv cu doza a treia.

Aceasta se întâmplă deși reputata Agenție a Medicamentului din SUA (FDA) a RESPINS CATEGORIC cererea Pfizer pentru administrarea celei de a treia doze persoanelor sub 65 de ani!

Totul pe un fond de terorism medical: în spitale medicii nu au cu ce trata pe cei veniți cu forme mai grave de boală (în special Tocilizumab), iar în farmacii lipsesc antiviralele, în România dezvoltându-se o piață neagră a medicamentelor (Arbidol, Ivermectină, Favipiravir) ca într-o țară eșuată. O colonie unde se fac experimente medicale și în care va fi pus un ofițer (obedient) la conducerea guvernului, fapt unic într-o țară civilizată în ultima jumătate de secol.

 

Dumnezeu să-i ierte și să-i primească în Împărăția Sa!

 

Sursa: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile