Actualitate, Politic

Iulian Capsali: Platforma politica de urgenta

                               PLATFORMĂ POLITICĂ DE URGENȚĂ

Europarlamentarul Chris Terhes a făcut o postare prin care cere tuturor partidelor și personalităților publice din România să facă un front comun și să se coaguleze împotriva direcției neomarxiste (eu îi spun sexomarxiste) și a desuveranizării statelor membre UE. Apelul este făcut în vederea alegerilor parlamentare ce urmează; dl. Terheș, care este și președintele unui nou partid conservator, vrea să inițieze întâlnirile enunțate cu această bază de discuție.

Întrucât cred în unirea forțelor conservatoare, dar văd cu totul altă prioritate, am făcut un comentariu la postarea dumnealui pe care îl reproduc aici:

„Din punctul meu de vedere, ca un conservator ce mă manifest de foarte mulți ani pe frontul ideilor naționale și am fost primul care a candidat acum 10 ani ca independent pe o platformă pro-familie, împotriva ideologiilor LGBT, consider că principalul pericol în a acest moment este războiul în care partenerul strategic vrea să ne implice. Război de partea unei țări total ostile elementului istoric românesc din Bucovina, Herța și Bugeac (școli închise, limba oprimată în mass media, mănăstiri și biserici românești ucrainizate cu forța etc). Este un război fratricid care nu ne privește, dar care lovește românii din Ucraina și alte minorități, printr-un ultranaționalism grotesc de factură banderistă/fascistă.

Dezastrul care ar cuprinde țara este incalculabil. Și așa presiunea asupra finanțelor țării, prin ajutorul enorm lunar al refugiaților (unii cu foarte mulți bani) care au fugit din țară, prin sprijinul militar (1,1 miliarde sistem Patriot donat, pregătirea piloților militari dar și sprijin cu muniție și armament) face ca scumpirea traiului pusă pe cârca populației țării (ultima de la 1 iulie) să fie din ce în ce mai greu suportabilă, birul plătit să fie o corvoadă grea. Dacă devenim și teatru de război, tinerii noștri vor fi trimiși să moară pentru Zelenski și Biden, marionetele davosiene, iar țara ar fi devastată.
Nu v-am văzut preocuparea pe acest subiect.
Vi se pare insignifiant sau, dat fiind că posedați cetățenia americană, sunteți alături total de politicile SUA, care, chiar dacă pot intra în contradicție cu interesul național al României, trebuie susținute 100%? Sunteți loial jurământului dat față de SUA sau neamului din care faceți parte și Țării în care v-ați născut?

Aș aprecia un răspuns onest ca să știm dacă există o bază serioasă de pornire a discuțiilor.

Vă mulțumesc!”

Din păcate, răspunsul nu a venit nici astăzi. Ceea ce îmi spune că deși este un luptător împotriva abuzurilor produse de această cloacă globalistă ce are că scop distrugerea națiunilor și implicit a statelor naționale, deci este împotriva direcției date de liderii europeni ai UE sau din statele importante, în privința războiului cu Ucraina, dl Terheș este în acord cu Ursula von der Leyen, Macron, Scholz sau, peste ocean, Biden.

Pe meridian local, practic, între dl. Terheș și liderii USR, PSD sau PNL nu este nicio diferență: susținerea regimului Zelenski și fără negocieri pentru pace, în speranța ca Rusia să piardă războiul.

Ceea ce nu numai că devine din zi în zi mai improbabil, dar România – cum atrag atenția de ceva vreme – riscă să devină ea însăși teatru de război, cu consecințe incalculabile în vieți omenești și economice.

În opinia mea, pe care o asum, singura temă veritabilă a alegerilor ce vin este oprirea ajutorului de orice natură pentru Ucraina și o platformă pro-pace. Pentru că orice sprijin dat regimului marionetei Zelenski înseamnă sute de ucraineni morți zilnic.

Întrucât media de supraviețuire a unui soldat ucrainean în prima linie a frontului este de câteva ore, nu trebuie să ne mire faptul că sute de tineri forțează zilnic granița României și a R. Moldova, fugind de încorporare.

Având în vedere aceste aspecte de primă urgență pentru neamul românesc, solicit ca Răzvan Constantinescu și Mihai Lasca, liderii PPR, partid care se opune înglobării României într-un conflict care se mondializează (întrunirea la 75 de ani de la fondarea NATO, aflată în desfășurare în jurul senilului decrepit Biden, nu aduce nicio speranță de normalitate) să propună o platformă pro-pace și oprirea oricărui sprijin, cu excepția celui umanitar, dat regimului Zelenski.

Mă voi pune la dispoziția acestui demers de o urgență maximală. Orice altă temă o văd ca secundară în acest moment critic.

Doamne ajută!

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile