Actualitate, Magazin, Politic

Locul unde Biden a căzut de pe bicicletă a apărut pe Google Maps cu denumirea „Brandon Falls”

Locul din orășelul american Cape Henlopen, statul Delaware, unde președintele Joe Biden a căzut de pe bicicletă în iunie a fost pentru câteva ore trecut ca punct de reper pe Google Maps.

Marți, pe aplicația Google, la locul de la intrarea în parcul de stat din Cape Henlopen a apărut un indicator care a fost botezat „Brandon Falls”. Acest punct de marcaj a rămas vizibil până spre seară, când a fost șters.

Este vorba de locul unde, pe 18 iunie, președintele Joe Biden, care ieșise la o plimbare pe bicicletă, însoțit de gărzile sale de corp (așa cum obișnuiește și Klaus Iohannis), s-a oprit să vorbească cu un grup de trecători.

Denumirea „Brandon” este o poreclă dată de adversari lui Joe Biiden. Ea a apărut în 2021, când, la o cursă automobilistică NASCAR din Alabama, câștigată de pilotul Brandon Brown, reporterul NBC Sports, Kelli Stavast, a relatat că spectatorii strigă „Let’s go, Brandon”, când aceștia strigau de fapt „Fuck Joe Biden”.

Până să fie scoasă de pe aplicație, inedita „atracție turistică” Brandon Falls obținuse aprecieri de 4,9 puncte din maximul de 5 și făcuse deliciul rețelelor sociale.

Sursa:Stefan Constantinescu/ ActiveNews

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile