Actualitate, Politic

Ludovic Orban amenință persoanele nevaccinate cu restricții

Ludovic Orban nu exclude restricţiile impuse pentru nevaccinaţi: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că în coaliţie „cu siguranţă se discută” despre măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, susţinând că Guvernul trebuie să vină cu propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă persoanele nevaccinate ar putea fi vizate de unele restricţii, preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor a evitat să dea un răspuns clar, dar a lăsat să se înţeleagă că există posibilitatea.

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, dacă se iau în calcul măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, inclusiv obligativitatea pentru anumite categorii.

„Cu siguranţă se discută acest subiect, la nivelul coaliţiei, evident, Guvernul trebuie să prezinte propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare. Sigur, asta înseamnă o organizare şi mai bună, o campanie foarte bună care să fie derulată către toate categoriile, în special categoriile care s-au vaccinat mai puţin, într-un procent mai mic, o apropiere, să spun, a punctelor de vaccinare către cetăţean şi o implicare a tuturor actorilor care pot să influenţeze oamenii să se vaccineze”, a declarat Orban, conform News.ro.

Orban asigură că în coaliţie se caută cele mai bune soluţii pentru îmbunătăţirea procentului de vaccinaţi

Întrebat dacă sunt vizate noi restricţii pentru cei care nu sunt vaccinaţi, Orban a replicat: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”.

„Este cea mai bună încurajare”, a completat el.

Orban a afirmat că Guvernul lucrează „cu siguranţă” la evaluarea metodelor de succes care vor fi aplicate.

Sursa: RomaniaTV

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile