Actualitate, Politic

Lupta din PNL a atins cote maxime: Orban, îmbrâncit de bodyguarzii lui Cîțu!

Secretarul general adjunct al PNL București, Adrian Moraru, acuză că agenți privați de pază l-au îmbrâncit pe președintele partidului, Ludovic Orban: „A fost o premieră – președintele este îmbrâncit de niște gorile cu ceafa lată plătite și care i-au zis să facă pași”.

“Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Președintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite și care i-au zis să facă pași”, scrie Adrian Moraru pe Facebook, după alegerile de marți seara, de la PNL Sector 4.

Episodul Theodor Stolojan

El reamintește și de episodul în care fostului lider al partidului Theodor Stolojan i s-a spus că nu este membru PNL.

“Putem să adăugăm și scena epocală, tot cu gorile, când fostului președinte/premier/europarlamentar Stolojan, șeful acestor alegeri interne, venit să își plătească cotizația i s-a spus pe același ton că nu știu cine e el și că să se care dracu de acolo că nu e în evidențele filialei. Festivalul democrației (abia incepe)”, conchide Moraru.

Președintele partidului, Ludovic Orban, ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși la conferința de alegeri de la PNL Sector 4.

Sursa: Cetateanul.net 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile