Actualitate, Politic

„Masca se va purta până când se va renunța la ea.” –  Mihai Lasca l-a întrebat pe Sorin Câmpeanu despre obligația ca elevii să poarte măști în școli(+video)

După cum sa dovedit, ministrul educației nu are idee cât timp va fi obligatoriu pentru copii să poarte  mască la școală. Deputatul neafiliat Mihai Lasca l-a întrebat pe Sorin Câmpeanu și a împărtășit acest lucru într-un videoclip de pe Facebook.

 

Ministrul nu a putut (sau nu a vrut?) să dea un răspuns semnificativ și concret cu privire la exact cât timp ar mai trebui torturați copiii cu obligația de a purta măști în școli și în jurul acestora.

„L-am întrebat pe Ministrul Învățământului Câmpeanu Sorin cât timp vor mai fi pedepsiți și obligați copiii să poarte mască în timpul programului școlar în condițiile în care FALSA PANDEMIE s-a prăbușit!?

Răspunsul ministrului: „Masca se va purta până când se va renunța la ea.”

Menționez faptul că abuzul comis împotriva copiilor prin sufocarea lor cu aceste măști a fost unul dintre motivele determinante pentru care eu am intrat în politică.”– scrie  deputatul neafiliat , Mihai Lasca pe Facebook.

Videoclipul poate fi vizionat AICI.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile