Actualitate

Măștile FPP2 – Pericol URIAȘ și PROFIT pe măsură. ANCHETĂ

În urma anunțului făcut de autoritățile române cu privire la posibila introducere a obligativității purtării măștilor de tip FFP2, au explodat preturile acestor măști și a reînceput vânzarea necontrolată a acestora.

Un lucru extrem de periculos, având în vedere faptul că doar România a anunțat ca a depistat pe teritoriul său cel puțin șase tipuri de măști FFP2 neconforme și periculoase pentru oameni.

De aceea, vreau să vă aduc la cunoștință un lucru foarte puțin cunoscut în România și anume faptul că, in Franta, peste 60 de milioane de măști FFP2 distribuite în unitățile sanitare în unitățile de îngrijire pentru vârstnici și persoane cu dizabilități erau măști neconforme care conțineau grafen:
“ în această etapă, 60,5 milioane de măști FFP2 au fost identificate cu marcaj CE conținând grafen, dintre care 16,9 milioane au fost deja identificate, au fost distribuite în 2020 preponderent către unități sanitare și unități medico-sociale, ceea ce reprezintă 28% din stocurile primite de stat.” -RFI 08/06/2021
Grafenul nu este o conspirație, acest material fiind folosit în medicina pentru capacitatea conductoare a sa, sau in domeniul biotehnologiei si chiar în fabricarea echipamentelor de protecție ale forțelor de ordine, precum și fabricarea măștilor FFP2. Grafenul este profund toxic atunci cand este inhalat de către persoane. De aceea, Agenția Regională de Sănătate din Franța a transmis unităților sanitare sa retragă de îndată acele măști neconforme. Problema este că, dintre cele 60 de milioane de măști achiziționate, o parte au fost folosite. O alta problemă de fond rămâne cea a statului francez care a achiziționat și a dat bani grei pentru 60 de milioane de măști neconforme.

Același lucru se întâmplă și în Germania, unde a izbucnit un scandal de corupție pentru că parlamentari CDU ar fi făcut trafic de influență pentru ca statul german (Ministerul Sanatatii) sa bata palma cu o firmă de apartament, un startup nou care nu exista înainte de pandemie, pentru a fabrica măști de tip FFP2. Finalul? O achiziție publică ridicându-se la o valoare de 700 de milioane de euro, adica 10 euro/mască . Nikolas Löbel, parlamentar CDU, a confirmat că este implicat în afaceri legate de măști de protectie, după informații conform cărora compania sa a câștigat aproximativ 250.000 de euro prin intermediarea contractelor de vânzare cu statul. Un alt parlamentar, Georg Nüßlein, se confruntă cu o anchetă de corupție din cauza acuzațiilor că a primit 660.000 de euro pentru că a intermediat contracte guvernamentale pentru furnizorii de măști FFP2.

Aceste lucruri ne demonstrează încă o dată că pandemia este un mijloc de business și că viețile omenești nu contează. Iar în cazul României având în vedere, scandalul cu măștile neconform despre care s-a spus doar jumătate de adevăr, cealaltă parte a adevărului fiind cea expusă de mine în prima parte a articolului și anume că majoritatea alertelor cu privire la mastile neconforme sunt pentru cele de tip FFP2, sau KN95, adica echivalentul non-UE al FFP2.

De ce a fost lansată informația că ar deveni obligatorii măștile FFP2, dacă nu se intenționa introducerea obligativității purtării măștilor de tip FFP2? De ce au lăsat această informație să circule zile bune dacă nu asta era intenția?

Cum putem să avem siguranța că aceste măști FFP2/KN95 comercializate în România sunt conforme și nu conțin grafen?

Trebuie să fim foarte bine informați pentru că aici nu vorbim doar de tunurile din pandemie, ci vorbim despre sănătatea noastră.

Sursa: NewSolds

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile