Actualitate

Medicul infecționist Adrian Marinescu, împotriva vaccinării obligatorii: Imunizarea se obține și altfel!

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, se opune vaccinării obligatorii, teorie vehiculată din ce în ce mai des.

Vizați de măsură ar urma să fie angajații din sistemul medical și cel de educație, însă Marinescu spune că decizia nu ar fi una deloc bună.

Anticorpii

“Partea de imunizare nu ţine doar de vaccin. Din fericire, ce vorbeam mai la început şi spuneam că cei care trec prin boală şi au imunitate de scurtă durată se pare că acolo e o discuţie legată de celule, nu numai de anticorpi. Ştiţi, e sportul naţional să ne măsurăm anticorpii şi facem o comparaţie cu ce are vecinul.

Partea celulară e importantă şi foarte probabil ţine mult mai mult imunitatea decât ne-am gândit noi la început. Aici ar putea fi următoarea logică, dacă vorbim de români. Probabil că jumătate din populaţia României s-a imunizat, că au fost cei mai puţini care s-au vaccinat, că au fost cei care au trecut prin boală cu acte. Spun cu acte, pentru că au fost testaţi, dar mai sunt şi cei care au trecut prin boală fără să ştie. Îi punem şi pe ei în calcul. Întotdeauna numărul real era mult mai mare”, a declarat medicul Adrian Marinescu.

 

Sursa: Cetateanul. net 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile