Actualitate, Externe

Membrii PNL sunt mai presus de reguli în România? – Petrecere la Parlament de ziua lui Ludovic Orban fără mască (+video) 

A fost petrecere, marţi, în Salonul Spaniol, din Parlament, de ziua preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, iar mai mulţi participanţi au fost surprinşi fără mască, deşi este obligatorie în spaţii închise. Şi anul trecut, mai mulţi liberali au fost surprinşi fără mască la ziua lui Orban.

Marţi a fost ziua preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a împlinit 58 de ani.

Zeci de colegi ai lui Orban au participat la aniversare, în Salonul Spaniol, fără să poarte mască, potrivit unor imagini video făcute publice de Antena 3.

Întrebat despre această situaţie, premierul Florin Cîţu a spus că nu a văzut imaginile cu persoanele fără mască, de la petrecerea lui Orban.

„Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”, a spus premierul.

Întrebat, în continuare, dacă a fost invitat la ziua lui Orban, Cîţu a spus că el a fost la şedinţa coaliţiei.

Este a doua oară când la petrecerea lui Ludovic Orban participă persoane fără mască, prima dată fiind anul trecut. Atunci era premier, iar în cabinetul său erau miniştrii Raluca Turcan, Bogdan Aurescu, Virgil Popescu şi Lucian Bode. Toţi au fost amendaţi pentru că nu au respectat măsurile impuse în pandemie.

Sursa: Mediafax

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile