Actualitate

Micula, om de afaceri, acuzat pentru peste 30 de infracțiuni în cadru penal. Este vorba despre fals în acte și deținere de arme

Omul de afaceri, cunoscut sub numele de Victoraș Micula, este acuzat de instanțele judecătorești de 30 de infracțiuni referitoare la nerespectarea regimului armelor și munițiilor, și de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Victor Micula a fost trimis în judecată pentru aproximativ 30 de infracțiuni. El este acuzat de 18 infracțiuni pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Bihon.ro scrie că purtătorul de cuvânt al Parchetului, procurorul Marius Pop Blaga, a declarat: „În sarcina domnului Victor Micula, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au reținut că acesta ar fi săvârșit un număr de 18 infracțiuni de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în decursul anului 2019, în sensul că acesta a achiziționat prin persoană interpusă arme letale, muniție letală pe care le-a și manevrat și folosit, acesta nedeținând niciun permis de port-armă sau autorizație în acest sens. El mai este acuzat și la instigare la fals sub semnătură privată – 13 infracțiuni la număr. El l-a determinat pe un prieten de-al său, inculpat în dosar, să înscrie în fals că acesta a cumpărat pe numele lui respectivele arme, când de fapt beneficiarul acestora ar fi fost domnul Victor Micula”.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au cerut Judecătoriei Oradea arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Victor Micula pentru infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile