Mihai Lasca, deputat neafiliat, nu poartă mască.
Actualitate

Mihai Lasca, deputat neafiliat, nu poartă mască. „COVID-19 este o răceală!”

Deputatul neafiliat, Mihai Lasca, fost lider AUR Bihor, nu poartă mască. Acesta susține că de fapt, COVID-19 este o răceală și că nu merită să se creeze panică între oameni. Mai mult, declară ferm că nu se va vaccina împotriva acestui virus niciodată.

Mihai Ioan Lasca, actual deputat în Parlamentul României a declarat pentru jurnaliștii PRO Tv, Antena3 și nu numai, abordat fiind pe holurile Parlamentului, că acest coronavirus „este o răceală de care ne îmbolnăvim cu toții la un moment dat și peste care trecem cu bine”.

Interviu PRO Tv

Reporter: Dar vaccinul l-ați făcut?
Deputatul Mihai Lasca: ”Vaccinul? Mă insultați când mă întrebați asta”.
Reporter: Și nu vă vaccinați de Covid?
Deputatul Mihai Lasca: ”M-am vaccinat când am fost mic. E suficient”.
Reporter: Deci nu veți face vreun vaccin.
Deputatul Mihai Lasca: ”Niciodată”.
Reporter: N-ați avut nicio rudă bolnavă până acum?
Deputatul Mihai Lasca: ”Nu, n-am rudă bolnavă.”
Reporter: Niciun prieten? Nicio cunoștință?
Deputatul Mihai Lasca: ”Ba da, am foarte multe cunoștințe care s-au îmbolnăvit de așa zisa răceală covid, care s-au însănătoșit foarte repede. Oamenii se îmbolbăvesc foarte mult când ajung în spital și se … Și voi îi îmbolnăviți foarte mult oamenii, pentru că le induceți tot felul de temeri și le inoculați starea asta gravă de periculozitate a acestei răceli”.

Interviu Antena 3

Pentru această publicație, deputatul a mai declarat că măștile sunt nocive și toxice. Mai mult, Lasca spune că prezintă un pericol pentru sănătatea oamenilor.
Mihai Lasca: Purtarea măștii eu consider că scade imunitatea, iar odată cu scăderea imunității apare un număr tot mai mare de îmbolnăviri. Când fac sport, nu port mască.
Reporter: La supermarket, la cumpărături, purtați masca?
Mihai Lasca: Câteodată o port. Când o am la mine. Reporter: Și vă lasă să intrați în magazine fără mască?
Mihai Lasca: Pai dacă mă lasă intru, dacă nu mă lasă, nu intru. Voi purtați mască?
Reporter: Da!
Mihai Lasca: Vă simțiți sănătoși?
Reporter: Da!
Mihai Lasca: Mă bucur! Oamenii au nevoie de libertate, de exprimare liberă, au nevoie să nu fie condiționați de aceste măști nocive, toxice. Ați văzut ce conțin măștile astea? S-au făcut acum, de curând, niște experimente, și conțin tot felul de microbi!

Declarații Mihai Lasca

În urma faptului că aceste afirmații pot fi considerate controversate și clar în opoziție cu ceea ce spun autoritățile, redacția Informația Liberă l-a contactat pe deputatul Mihai Lasca pentru a clarifica declarațiile date jurnaliștilor.
R: Am sesizat faptul că ați spus că toți vom face COVID la un moment dat, dar vom trece cu bine peste acest tip de răceală. Nu ați văzut până acum câți oameni mor în spitale din cauza acestei boli?
Mihai Lasca, deputat: Pacienții mor in spitale din cauza diferitelor comorbidități, a protocoalelor greșite și a infecțiilor nosocomiale. Sutele de mii de români care protestează în stradă demonstrează că masca și măsurile abuzive impuse cu forța sunt inutile și intolerabile! Sunt un ales al poporului, iar în aceste clipe grele îi sunt alături și susțin cauza celor care protestează pentru drepturile la viață, libertate și sănătatea fizică și psihică. Un grup infracțional nu trebuie să decidă în numele a milioane de români acționând în detrimentul acestora, sub pretextul binelui comun! Dacă și după un an încă mai credeți că măsurile impuse de autorități sunt pentru o urgență și nu reprezintă o metodă evidentă de guvernare, atunci suntem într-un blocaj cognitiv!
Mai sunt și alți parlamentari care au fost observați în interiorul Palatului Parlamentului că nu poartă măști de protecție. Printre ei se numără și deputatul AUR, Florin Pușcașu și chiar și Ministrul Sănătății care a fost suprins pe holuri că nu poartă masca.
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile