Actualitate, Politic

Mihai Lasca, la moțiunea de cenzură: „Acest guvern nu mai este capabil să ajute românii!”

Deputatul neafiliat Mihai Ioan Lasca a anunţat marţi, în plenul Parlamentului, că va vota moţiunea de cenzură pentru că acest guvern nu mai este capabil să ajute românii, iar partenerii de guvernare de la USR PLUS sunt preocupaţi de „sexualizarea forţată a copiilor şi a bărbaţilor gravizi”.

Lasca a făcut aceste declarații la dezbaterile care au avut loc pe tema moțiunii de cenzură, depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu.

De asemenea, Lasca a afirmat la microfonul plenului celor două camere ale Parlamentului că ”preocuparea primară” a celor din USR-PLUS este ca bărbații să ”rămână gravizi”.

”Care dintre dumneavoastră, domnilor de la USR-PLUS, vreți să rămâneți gravizi primul?”- i-a întrebat pe membrii USR PLUS Lasca.

”Acest Guvern nu mai este capabil să ajute românii. Ba mai mult, partenerii de guvernare ai acestora, neo-marxiștii USR-PLUS, sunt preocupați de sexualizarea forțată a copiilor noștri și a bărbaților gravizi. Care dintre dumneavoastră, domnilor de la USR-PLUS, vreți să rămâneți gravizi primul? Asta e preocuparea voastră primară, să rămână bărbații gravizi. Atentați la tot ce ține de credință și de Dumnezeu. Guvernul Cîțu livrează doar minciuni românilor. Acest Guvern trebuie să plece, dacă nu va pleca acum, va pleca la moțiunea următoare.” – a spus deputatul Lasca.

În continuare, el a susținut că nu există o pandemie Covid-19 în lume și că acest coronavirus este, de fapt, o răceală.

Declarația deputatului Mihai Lasca  poate fi vizualizată AICI. 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile