Actualitate

Mike Pompeo, fost secretar de stat în SUA, face declarații uluitoare. „OMS este complice”

În cursul serii de marți a apărut în spațiul online,  pe Twitter, un mesaj de la fostul secretar de stat al SUA, Mike Pompeo. Acesta spune că WIV, adică Institutul de Virologie din Wuhan rămâne responsabil ca sursă a răspândirii virusului și că OMS este complice al acestora.

„Raportul OMS este o continuare falsă a campaniei de dezinformare a PCC(Partidul Comunist Chinez)-OMS. De aceea am recomandat să părăsim OMS. Dr. Tedros a colaborat cu Xi pentru a ascunde transmiterea de la om la om într-un moment critic. WIV(Institutul de Virologie Wuhan) rămâne sursa cea mai probabilă a virusului – iar OMS este complice.”

Îngrijorări pentru raportul OMS

SUA, precum și alte treisprezece aliate și-au exprimat săptămâna aceasta îngrijorările pe tema raportului OMS cu privire la originea COVID-19. „Este esențial să ne exprimăm preocupările comune cu privire la faptul că studiul efectual de experți internaționali cu privire la originea virusului SARS-CoV-2 a fost întârziat semnificativ și nu a fost acordat un acces extins la datele și la eșantioanele originale”.

Totodată, fostul secretar de stat a afirmat că dispune de probe ce ar putea demonstra că virusul SARS-CoV-2 provine de la Institutul de virusologie din Wuhan. „Institutul de virusologie din Wuhan rămâne sursa cea mai probabilă a virusului, iar OMS este complice”, a afirmat Pompeo

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile