Actualitate, Externe

Model Australia (Dr. Kerry Chant, șefa sănătății): „Vaccinarea cu doze de rapel în mod repetat va face parte din viitorul nostru. Vă pot asigura că administrația a achiziționat cantități mari de vaccin și acestea vor asigura un ciclu regulat de vaccinare și revaccinare”

Dr. Kerry Chant, șefa sănătății australiene, spune că va fi  printre noi COVID pe ‘veci’, și că oamenii vor trebui să se ‘obișnuiască’ să facă vaccinuri post-rapel la nesfârșit. Șefa de la sănătate din New South Wales a făcut aceste comentarii alarmante în timpul unei conferințe de presă recente.

„Trebuie să ne obișnuim să fim vaccinați anti COVID pe viitor… Nu pot să văd cum COVID n-ar fi cu noi pentru totdeauna”, a declarat Chant săptămâna trecută, în timpul unei conferințe de presă.

 

 

„Ca medici de sănătate publică ne dorim întotdeauna ca bolile să dispară, să fie eliminate în totalitate, dar acest lucru nu se întrevede la orizont în viitorul apropiat”, a continuat ea. „Vaccinarea cu doze de rapel în mod repetat va face parte din viitorul nostru.”

„Vă pot asigura că administrația din Commonwealth a achiziționat cantități mari de vaccin până în 2022 și acestea vor asigura un ciclu regulat de vaccinare și revaccinare pe măsură ce învățăm mai multe despre când scade imunitatea.”

Într-un răspuns separat către un reporter, Chant a afirmat din nou că oamenii ‘vor fi vaccinați în mod regulat’ împotriva COVID.

 

Având în vedere că australienilor li s-a spus anterior că autoritățile ‘nu vor ezita’ să meargă din ușă în ușă pentru a efectua testele de COVID, ce îi va împiedica să facă același lucru cu vaccinarea?

După cum am subliniat anterior, Chant, infama cu fața severă, i-a avertizat recent pe australieni că nu ar trebui să vorbească nici măcar cu proprii lor prieteni și vecini, chiar dacă aceștia poartă mască.

„Deși este în natura umană să te angajezi într-o conversație cu ceilalți, să fii prietenos, din păcate, acum nu este momentul să faci asta”, a spus Chant.

„Așa că, chiar dacă vă întâlniți cu vecinul de alături în centrul comercial… nu începeți o conversație, acum este momentul pentru a reduce la minimum interacțiunile cu ceilalți, chiar dacă purtați mască, nu vă gândiți că aceasta protejează în totalitate”, a adăugat ea.

Australia continuă să aplice o dezastruoasă politică ‘zero COVID’, pusă în aplicare prin închideri nesfârșite care au transformat țara într-o ‘insulă-închisoare’ fără nicio scăpare la orizont.

Oricine contestă această politică prin proteste, riscă amenzi de până la 11.000 de dolari, iar între timp poliția a efectuat vizite la domiciliul persoanelor care doar promovează demonstrații anti-lockdown prin intermediul rețelelor de socializare.

Comentariul traducatorului:

Traducere parțială a ultimului videoclip:

Ghici cine critică Australia pentru că a impus una dintre cele mai brutale închideri din lumea dezvoltată. Piers Corbin, Amnesty International, militanții pentru drepturile omului? Nu. Chiar guvernul comunist chinez.

Global Times, purtătorul de cuvânt oficial al partidului comunist chinez, a publicat un editorial dur în care descrie ‘draconică’ decizia Australiei de a trimite soldați să ocupe Sydney și să impună închiderea. Da. Chiar așa, până și Beijingul a considerat că nivelul de autoritarism este destul de ‘draconic’ în Australia. Evident, China se răzbună pe Australia pentru criticile anterioare ale guvernului Morrison cu privire la disprețul atroce al Chinei față de drepturile omului atunci când a venit vorba de impunerea propriului său blocaj. La fel ca și China comunistă, Australia este acum oficial un stat polițienesc de biosecuritate. Australia este o țară post-democratică. Cum altfel ai putea descrie o țară în care protestul este interzis, în care femeile însărcinate care promovează proteste pe facebook sunt arestate în fața copiilor lor, în propria lor casă.

Cum altfel ați putea descrie o țară unde oamenii se confruntă cu amenzi de cinci sute de dolari pentru că nu poartă o mască de protecție afară, iar drone de supraveghere sunt desfășurate pentru a-i prinde pe cei care nu poartă mască și bunicile care stau pe băncile din parc sunt arestate pentru că nu poartă măști. Unde publicul primește ordin de la înalți oficiali din domeniul sănătății să nu vorbească între ei, chiar dacă poartă măști, deși este în natura umană să se angajeze în conversații cu ceilalți. Cum altfel ai putea descrie o țară în care poliția are puterea de a intra în case fără mandat și să ia copiii din custodia părinților pentru a asigura respectarea normelor privind coronavirusul.

Unde oamenii nu pot călători la mai mult de trei kilometri de casele lor. Unde elicopterele de supraveghere sunt folosite pentru a depista persoanele care campează în locuri îndepărtate. Miniștrii de rang înalt din guvern obligă australienii să poarte brățări electronice la gleznă, chiar dacă sunt complet vaccinați, pentru a se asigura că respectă ordinele de carantină la domiciliu.

Australia continuă să aplice o politică dezastruoasă de ‘zero covid’, iar țara continuă să impună măsuri medicale atât de despotice încât face China invidioasă. Atunci când principala dictatură comunistă din lume se declară surprinsă de măsura în care ești dispus să-ți subjugi propria populație, știi cu siguranță că ceva este putred în toate astea.

Sursa: SACCSIV – blog ortodox

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile