Actualitate

Model și Ministru al Sănătății. Andrei Baciu este interimarul numit de Cîțu. Opinia dr. Adrian Cacovean

Andrei Baciu, secretar de stat din partea Plus, fost fotomodel, este ministrul interimar al Sănătății desemnat de premierul României, Florin Cîțu.

Declarația lui Cîțu

„Ca mod de funcționare, voi delega atribuțiile domnului secretar de stat Baciu, pe managementul de zi cu zi, și voi avea, în fiecare zi, cu domnia sa o întâlnire. Dar, ca și până acum, mă voi implica pe partea de resurse, să vedem cu ce putem să vă ajutăm să aveți resurse. În ședința de guvern de astăzi sunt câteva acte normative care țin de Ministerul Sănătății și sper să le aprobăm, să avem o ședință de guvern. Dar în ceea ce privește coordonarea și managementul, domnul Baciu va fi delegat. Vom mai folosi și câțiva dintre consilierii mei pe sănătate. Președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților (fostul ministru al sănătății, liberalul Nelu Tătaru – n.r.), dacă e nevoie, ne poate ajuta, am și vorbit. Avem resurse, avem persoane cu care să mergem mai departe, deci nu asta e problema”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Opinie CACOVEAN

„Sănătate curată, ar zice multe doamne și domnișoare. În 2015, Andrei Baciu a rezistat doar 5 ore în funcția de ministru al Sănătății în guvernul Cioloș. Pătrățelele de pe abdomen au contat decisiv.
Este absolvent de Medicină, dar și de liceu militar. Iar asta îl face perfect compatibil cu unitatea de comando care gestionează pandemia direct de la Cotroceni.”, spune dr. Adrian Cacovean, chirurg cardiovascular.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Cacovean Adrian
Cacovean Adrian
3 ani în urmă

Nu spun eu, asta circulă pe WhatsApp și eu am transmis mai departe!