Actualitate

„Morala” în PNL: Primar PNL, filmat de o femeie când flirta pe internet, dezbrăcat, chiar de la Congresul de la București – Primarul ar fi cerut favoruri sexuale unei tinere

Interviu de angajare în chiloţi la o primărie din judeţul Brăila. Primarul comunei Gropeni este acuzat că ar fi cunoscut pe o reţea socială o tânără de 20 de ani şi în schimbul unor favoruri sexuale, i-ar fi promis un loc de muncă.

Un primar PNL a fost filmat dezbrăcat de o tânără, în timp ce flirta chiar când se afla la București, la Congresul partidului!

Stan Malinche, primarul comunei Gropeni, însurat și cu copii, s-a dezbrăcat, în camera de hotel, în seara Congresului PNL, și i-a făcut declarații de dragoste unei viitoare angajate căreiar îi enumeră posturile pe care aceasta le-ar putea ocupa în organigrama primăriei.

.”Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”, spune primarul în clipul video prezentat de jurnalbr.ro.

”Am spus că începând din momentul ăsta trebuie să ai încredere în mine și că vom avea o colaborare(…) Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le vorbim prin telefon. Din moment ce ți-am spus că îmi doresc să te ajut… Nu sunt un om care doar să promit și dup-aia… Ți-am spus, să nu crezi că duc lipsă de femei! Ți-am promis și ești probabil printre puținii oameni din viața mea, care am promis că te ajut! Am promis și în prisma alegerilor care au fost zilele trecute. Eu te rog să nu mai insiști pe treaba asta că nu este normal, nu este bine. Când ne întâlnim o să-ți explic clar de ce nu e bine. Încă nu ai trecut prin valurile vieții să știi ce înseamnă lumea asta, a noastră, blestemată.

Ți-am zis și scuză-mă, sper că nu te-am deranjat, mă pun cu tine pe cameră și mă f*t cu tine, și nu mă deranjează decât să vorbesc lucrurile astea. Eu să știi că sunt un om care n-am plâns după pi*dă. Eu dacă vreau să fac dragoste cu tine, vreau să fac dragoste cu plăcerea amândurora. Ai înțeles?

Lasă-mă, că deja m-ai agitat! Te rog să mă crezi că am pi*dă, cât nu vrei tu să crezi! Datorită faptului că mi-ai spus niște vorbe, datorită faptului că efectiv ai avut o maturitate și m-ai câștigat prin vorbe și prin tot ceea ce ai făcut, ală a fost motivul să cedez în fața ta și te-am acceptat, mi-ai plăcut, ai înțeles? Aș fi vrut să merg cu tine la drum atât cât se poate”, îi spune primarul Stan Malinche femeii, fără să știe că este filmat.

”Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, a mai spus edilul

Surse: stiripesurse/jurnalbr.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile