Actualitate, Politic

Nelu Tătaru, din nou în cărți pentru șefia Ministerului Sănătății? (+video)

După ce Ioana Mihăilă (USR PLUS) a demisionat de la șefia Ministerului Sănătății, conducerea MS a fost preluată, interimar, de către Cseke Attila.

Florin Cîțu a fost întrebat, joi seară, dacă Nelu Tătaru este o variantă pentru revenirea în fruntea Ministerului Sănătății.

”Nelu Tătaru un foarte bun profesionist, a arătat anul trecut că a putut să gestioneze o perioadă foarte dificilă, în plină criză a gestionat foarte bine Ministerul Sănătății (…). Dacă se ajunge acolo, bineînțeles că este o propunere foarte bună pentru un ministru al Sănătății. Această discuție trebuie să o am cu partenerii de la UDMR, (…) dacă, în cazul nefericit în care cei de la USR decid să nu mai participe la guvernare”, a declarat premierul Cîțu, la TVR1.

Liberalul Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, în perioada pandemiei COVID-19, în Guvernul Orban, este actualmente consilier onorific al premierului.

MS, anunț despre restanțele salariale ale personalului medical implicat în procesul de vaccinare

Pe de altă parte, Ministerul Sănătății a anunțat, în cursul zilei de joi, referior la plata drepturilor salariale ale personalului medical implicat în procesul de vaccinare, că ”a transmis astăzi deschiderile de credite bugetare în sumă de 91 480 000 lei pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021”.

Și că “în prezent se centralizează necesarul pentru luna august, astfel încât să putem plăti și salariile din această lună. Mulțumesc tuturor celor implicați în procesul de vaccinare. Apreciez efortul lor susținut și vreau să îi asigur de întreaga mea implicare în acest mandat interimar. Vaccinarea rămâne cea mai sigură metodă de prevenție eficientă împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, citat într-un comunicat al MS.

Sursa: national.ro 

N.b. Urmărind videoclipul de mai jos. ar fi bine să știm, Nelu Tătaru când spune adevărul și când minte?

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile