Actualitate, Externe, Politic

Membrii Gărzii Azov neo-naziste l-au amenințat pe Putin în presa de propagandă ucraineană cu execuție: : Apropo, mii de azoviști au fost deja capturați de ruși

Regimentul neonazist Azov a transmis că președintele rus Vladimir Putin va fi executat de un tribunal internațional, potrivit unui comunicat citat de presa ucraineană.

„Cu ceva timp în urmă ei (rușii – n.red.) au mințit, dar astăzi și-au confirmat crima printr-o declarație a ambasadei. Vreau să-i amintesc lui Putin, care este personal responsabil pentru această crimă de război, că nimeni nu vorbește despre frânghia din casa spânzuratului. Voi înșivă veți fi executați împreună cu șacalii și ambasadele voastre. Imperiul barbar va fi distrus”.

„Noi, Azov, Ucraina ca stat și întreaga lume civilizată vom riposta dureros pentru ca Rusia să-și amintească de asta pentru totdeauna. Aflam deja numele făptuitorilor și organizatorilor. Îi vom găsi oriunde s-ar afla – în teritoriile ocupate ale Ucrainei, în Rusia sau în țări terțe. Ucraina ca stat va asigura o pedeapsă echitabilă”, promit luptătorii.

 

Sursa: stiripesurse.ro

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile