Actualitate, Politic

Nicolae Ciucă, premierul desemnat de Iohannis, făcut PRAF: „Este un general-papagal pe lângă Cîțu”

Premierul desemnat Nicolae Ciucă nu este văzut deloc cu ochi buni. De ce? Pentru că ar fi uşor de manipulat de Florin Cîţu. Dovada? Faptul că a acceptat să meargă în faţa Parlamentului cu un Guvern minoritar.

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe general. Gazetarul a taxat încercările lui Nicolae Ciucă de a primi votul de încredere pentru ca guvernul minoritar să treacă la vot în Parlament.

CTP l-a făcut „general-papagal” pe Ciucă

Jurnalistul a spus că, în urma acestor negocieri, singura concluzie este că românilor le va fi mult mai rău.

„Indiferent ce se va întâmpla sâmbătă și săptămâna viitoare, pentru cetățenii acestei țări va fi posibilă o singură schimbare: din rău în mai rău. În lunile următoare ce ne așteaptă va fi un soi de Iad.

Ceea ce vedem acum cu dl. Ciucă este al doilea bal mascat al groazei. Primul a fost cel condus de dl. Cioloș. Îi spun bal mascat pentru că se moare cu masca pe față în spitale în fiecare zi. Și acum îl practică PNL-ul după USR.

Este evident că PNL probează costume de nuntă și are de mers de înmormântare. Ba chiar la mai multe. Ba chiar la foarte multe.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Vedem liste de miniștri, unde sunt înlocuiți unii cu alții. Se probează diferite costume, bărbătești și de damă. Dar pentru ce?

Spuneam că primul partid cu care dl. Ciucă va avea de negociat nu este nici PSD, nici USR ci PNL. Este ciudat că generalul Ciucă, general cu patru stele acceptă să participe la acest bal mascat în care el este travestit în general.

Fiecare se îmbracă cum crede de cuviință. Dl. Ciucă e travestit în general. Spun asta pentru că dacă ar fi vorba de un general autentic nu ar accepta acest lucru. Un general de armată autentic nu s-ar preta la așa ceva.

Și a apărut pe post nu de general, ci de papagal-general lângă dl. Cîțu.

Este un general papagal pentru că a acceptat această situație. Domnul Ciucă este premierul desemnat, însă de fiecare dată apare acolo lângă Dl. Cîțu. Este ceea ce făcea și Dragnea cu Dăncilă. Îi arăta cine e șeful. Asta face și Cîțu.

Ai comandat trupe pe front și vii acum aici, în postura asta?”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Ciucă depune lista miniștrilor și programul de guvernare

Nicolae Ciucă depune sâmbătă, la Parlament, lista miniștrilor și programul de guvernare aprobate de Biroul Executiv al PNL.

Liberalii au decis să meargă înainte cu propunerea de guvern minoritar, în ciuda faptului că nu au obținut sprijinul parlamentar necesar votului de învestire care ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare. PSD și USR au anunțat că nu vor vota un guvern minoritar.

Teoretic, respingerea Cabinetului Ciucă ar deschide calea alegerilor anticipate, însă Constituția îi dă posibilitatea președintelui să vină cu o a treia propunere de premier.

 

Sursa: Andrei Ștefan/ Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile