Actualitate, Externe

Noua Ordine Mondială: se cască marea PRĂPASTIE în societate! Cum vor fi daţi la o parte nevaccinaţii

Noua Ordine Mondială pleacă de la principii financiare, dar a ajuns până la considerente medicale. Acum, în zilele noastre, nevaccinaţii au devenit, din nefericire, un fel de paria ai societăţii.

De exemplu, intrarea în baruri, restaurante și cluburi se va face doar pe baza certificatelor de vaccinare. Se întâmplă din septembrie, în Marea Britanie. Dar nu este exclus ca „moda” să fie împrumutată şi de România.

Guvernul britanic prevede emiterea de certificate de vaccinare anti-COVID-19 din septembrie, care vor fi necesare pentru a avea acces în baruri, restaurante şi cluburi de noapte, pentru a putea astfel controla un nou val de coronavirus.

De ce face Guvernul brtitanic asta?

Guvernul este de părere că emiterea de astfel de documente îi va încuraja pe tineri să se vaccineze cu schema completă, având în vedere că cei nevaccinaţi sporesc numărul contagierilor cu varianta Delta, care predomină în prezent în Marea Britanie.

Din 19 iulie vor fi ridicate ultimele restricţii, iar păstrarea distanţei fizice sau purtarea măştii sanitare vor deveni opţionale, deşi experţii şi opoziţia au cerut să fie menţinute în transportul public.

De asemenea, Guvernul estimează că în septembrie toţi cei de peste 18 ani vor fi vaccinaţi cu schema completă şi se vor putea emite astfel certificate de vaccinare, care în Marea Britanie au început să fie numite „paşapoarte de vaccinare”.

Eliminarea restricţiilor, din 19 iulie

Boris Johnson anunță că eliminarea restricțiilor anti-COVID-19 va avea loc pe 19 iulie. Anunțul premierului britanic vine în plină creștere alarmantă a infectărilor din cauza răspândirii accelerate a variantei Delta, mult mai contagioasă.

Premierul Boris Johnson a anunțat că o decizie finală în acest sens va fi luată pe 12 iulie și a precizat că vrea să se renunțe la deciziile ministeriale pentru gestionarea pandemiei de COVID-19.

Acesta a spus că deși infecările sunt în creștere, spitalizările și decesele sunt în declin datorită vaccinării, iar momentu lridicării restricțiilor este în această vară.

El a spus că va elimina restricţiile privind contactul social, recomandarea de a lucra de acasă şi dispoziţia de a purta mască de protecţie. Premierul a precizat însă că, personal, va continua să poarte masca de protecție în locurile aglomerate, „ca semn de respect față de ceilalți”.

 

Sursa: Andrei Ștefan/ Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile