Actualitate, Opinii, Politic

”Nu mă voi înscrie în niciun partid vechi sau nou înființat – Voi acorda votul meu lui Mihai Lasca, pentru că că a fost singurul care a susținut, pe buna dreptate încă de la început!”

Nu mă voi înscrie în niciun partid vechi sau nou inființat.

Recunosc meritele tuturor patrioților, fie din mediul politic, fie din societatea civilă, chiar dacă le voi reprosa mereu că nu au spus, înca de acum 2 ani, că nu este despre boala, ci despre o mână de psihopați care ne vor drastic imputinați si controlați, în loc să se balangane între tratamente, studii și analize.

 

La alegerile din 2024, voi acorda votul meu lui Mihai Lasca, nu partidului creat (nici nu mă întereseaza acest aspect) ci omului, patriotului Mihai Lasca, pentru că a fost singurul care a susținut, pe buna dreptate încă de la început, că NU s-a făcut niciodată dovada existenței, izolării virusului C0vid (nu a coronavirusurilor de care se știa de mult) și nu s-a dezis nicio secundă de afirmațiile făcute, singurul care s-a deplasat personal la autobuzele morții, așa zisele ”Centre de vaccinare”, încercand să informeze corect si complet oamenii astfel încât acestia să poata lua decizia pe care o considerau corectă si asta chiar inseamna salvare de vieti, singurul care a permis, seri la rand, celor vatamati de serurile experimentale să-și facă auzita vocea și strigatul de disperare în multe cazuri.
Iar pentru asta, indiferent ce bube îi va găsi Justiția, acest OM are tot respectul meu.
Sunt constientă că lupta nu e nici pe departe încheiată, chiar daca la Geneva ni s-a acordat un respiro în privința tratatului OMS.
Voi continua să distribui orice informație o consider înteresantă și importantă sau doar amuzantă, în speranță că va ajunge la cât mai mulți. Atât.
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile