Actualitate, Politic

„Nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă” : Kelemen Hunor ( UDMR) îl mitraliază pe Dacian Cioloș

UDMR a dat semne că nu îl va susține pe premierul desemnat Dacian Cioloș pentru ca acesta să formeze un nou guvern și să repare coaliția.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că Cioloș va trebui să meargă și să facă o majoritate în primul rând cu cei care au dat jos Guvernul Cîțu.

 

„Președintele a făcut ce era de făcut, a văzut că există o majoritate PSD-USR-AUR. Din această majoritate a existat o singură propunere, Dacian Cioloș. A fost ultima majoritate probată prin vot”, a spus Kelemen Hunor. Preşedintele UDMR a adăugat: „Faptele arată că acolo există o majoritate de 281 de voturi. Președintele a venit și a propus așa cum scria în decizia CCR, o propunere care poate să întrunească o majoritate care a fost probată săptămâna trecută”.

Kelemen Hunor aşteaptă de la USR-PLUS să clarifice de ce au dat jos Guvernul.

„Prima oară trebuie să clarificăm de ce a dat jos guvernul, fiindcă era un lucru să dai jos guvernul ceea ce s-a și întâmplat și un alt lucru să cauți o soluție fără să dai jos guvernul. nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă.”, a declarat liderul UDMR la B1 TV.

„E un mod de a face o apropiere destul de ciudată. Nu merge. Eu nu am datele necesare să vorbesc în acest moment și oricum dacă UDMR ar susține nu are majoritate trebuie să găsească și pe altcineva. Dar eu nu cred că va căuta la noi, va căuta unde are majoritate”, a mai spus Kelemen Hunor.

Sursa: national.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile