Actualitate, Politic

O declarație care amintește de mentalitatea anterioară a supraveghetorilor ghetourilor naziste : Consiliera lui Iohannis, despre vaccinarea obligatorie a medicilor: „Medicii care nu sunt de acord cu vaccinarea nu au ce căuta în meserie”

Omul lui Iohannis pune tunurile pe medici: „Cine respinge vaccinarea nu are ce căuta în meserie”.

Consiliera lui Iohannis, Diana Păun, a comentat proiectul anunțat de Cseke Attila , de a institui certificatul digital pentru personalul medical. Noul proiect de lege publicat de  Ministerul Sănătății prevede ca personalul medical care nu prezintă certificatul digital al UE privind Covid-19 să fie suspendate pe o perioadă de 30 de zile.

„Nu poți să practici această meserie nobilă fără să crezi cu tărie în puterea, în beneficiul pe care îl aduce știința și tot ce ține de cercetarea științifică. Eu sunt absolut convinsă că vaccinul este singura noastră șansă de a ieși din pandemie. Dacă există vreun medic care nu are această convingere, nu este colegul meu”, a spus consilierul prezidențial Diana Păun.
„Eu nu pot crede că există medici – bineînțeles, nu vorbesc de cei care au contraindicații clare și care nu pot să se vaccineze din motive medicale justificate și argumentate – dar un medic care nu numai că nu dorește să se vaccineze, dar îi îndeamnă pe alții să nu o facă, din punctul meu de vedere, nu este medic și nu are ce căuta în această meserie”.
Sursa: evz.ro
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile