Actualitate

O „mamă” şi-a ucis cu sânge rece cei doi copii în Maramureş – „Mi-a spus că a dat cu ei de pământ într-o criză de nervi”- spune tatăl micuţilor

O mamă şi-a ucis cu sânge rece cei doi copii, de patru luni şi respectiv un an şi opt luni în localitatea Ruşor, Maramureş.

Nu se ştie deocamdată ce a condus-o pe femeie la cumplita faptă, însă oamenii spun că aceasta ar suferi de depresie. Criminaliştii de la IPJ au venit la faţa locului şi au demarat ancheta penală.

Mama criminală are 28 de ani, era căsătorită de doar 3 ani, iar cei doi micuţi erau unicii săi copii.

Bunica micuţilor spune că a vorbit dimineaţă cu ea şi că le dădea de mâncare copiilor. Nu îşi explică ce s-a întâmplat. Se crede că suferea de depresie pentru că îşi creştea mai mult singură micuţii, pentru că soţul era cea mai mare parte din timp la serviciu.

Fata de 4 luni urma să fie botează în acest weekend, în cursul zilei de sâmbătă. Iar băiatul făcea doi ani în luna august.

O vecină spune că soțul femeii s-a dus dimineața la lucru în Copalnic Mănăștur, că l-a văzut când a plecat. E șocată de ce s-a întâmplat şi că aşa ceva nu a mai avut loc în sat. Confirmă şi ea că fermeia a intrat în depresie, dar copiii erau îngrijiți şi că avea mereu grijă de ei.

Tatăl copiilor este în stare de şoc. Acesta a declarat pentru Observator că femeia l-a sunat dimineaţă şi că, într-o criză de nervi, a dat cu micuţii de pământ. A venit într-o fugă acasă, iar aici îl aştepta o imagine tulburătoare: unul dintre copii nu mai respira, în timp ce al doilea era resucitat.

„M-a sunat şi mi-a spus că a apucat-o brusc o criză de nervi, a dat cu ei de pământ. Am venit repede. Unul dintre copii nu mai respira, al doilea era resuscitat. (…) Se văita că o durea capul. A fost la medic şi i-a dat medicamente”, a povestit tatăl. El a fost şi cel care a încercat să-i facă respiraţie gură la gură unuia dintre copii.

În timp ce anchetatorii se făceau cercetări în casă, mama criminală se afla în maşina poliţiei. Ea urmează să fie dusă la Sighetu Marmaţiei pentru expertiză psihiatrică. Medicii trebuie să afle dacă femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Sursa: Observator

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile