Fară Categorie

O propunere fără precedent: Raed Arafat, noul premier al României?! – Cine a făcut propunerea?

Anunțul momentului în lumea politică. Profesoara de științe politice Alina Mungiu-Pippidi vine cu o propunere fără precedent. Aceasta susține că Raed Arafat este cel care ar trebui să ocupe funcția de premier al României.

Într-un editorial realizat pentru România Curată, Alina Mungiu-Pippidi consideră că actualele consultări pentru formarea viitorului guvern „sunt inutile”. În schimb, potrivit acestia, dacă oamenii s-ar uita și la alte persoane s-ar putea găsi o rezolvare.

Profesorul politic susține că în România nimeni nu are curajul necesar pentru a lua toate măsurile specifice în această perioadă, iar singura persoană care ar putea gestiona criza sanitară din funcția de premier este chiar Raed Arafat.

„Nimeni nu are curaj să ia măsurile care trebuie, deci putem avea doar un singur prim ministru în ceasul în care am ajuns să concurăm doar cu Peru la morțile în exces și doar cu bulgarii la număr de morți la zece minute. Pe Raed Arafat, dacă ne mai salvează viața o dată.

Pe urmă o să vedem cum îl apărăm de haită, că oricum asta facem de vreo zece ani în timpul liber, dar ne trebuie un om care să nu vrea să rămînă în politică, și care să nu meargă la aprobarea unuia din oportuniștii ăștia, ci să aibă puterea de a lua decizii singur”, scrie Alina Mungiu-Pippidi.

Totodată, Pippidi a realizat și o listă de măsuri care ar trebui să fie introduse de noul premier pentru a putea gestiona actuala pandemie care aduce cifre ridicate de infectări și deese.
Sursa: evz.ro
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile