Actualitate, GREAT RE!SET

O româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce ar fi luat o boală pe viață de la vaccin- Ce daune cere femeia

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer. Motiv pentru care a acționat în instanță compania farmaceutică Pfizer dar și Guvernul României.

Este primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, spune avocatul Adrian Cuculis.

Femeia cere daune de până la 1 milion de euro

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului… pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață. Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

El face cunoscut primul proces din România inițiat împotriva Pfizer România, Ministerul Sănătății și Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

Proces în mas împotriva campaniei de vaccinare anti Covid-19

Proces în masă împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID! Peste 400 de români acuză statul că i-a folosit drept cobai, pentru administrarea unor seruri care sunt încă experimentale.

Aceștia atrag atenția că, în mod normal, aceste vaccinuri ar fi trebuit să fie testate o perioadă îndelungată de timp înainte să fie administrate oamenilor.

Pe de altă parte, aceștia mai spun că punctul culminant ar fi fost reprezentat de procesul dintre Moderna și Pfizer. Cei de la Moderna i-au dat în judecată pe cei de la Pfizer pe motiv că le-ar fi copiat tehnologia.

 

Sursa: Andreea Vlad/ Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile