Actualitate

Oamenii din Grecia refuză să mai accepte sânge de la persoanele vaccinate

Grecii refuză să mai primească sânge de la persoanele vaccinate, de teama că vor fi otrăviți cu serul experimental, care are în compoziție oxid de grafen și compuși magnetici.

Un medic din Grecia a dezvăluit că oamenii refuză să mai accepte sânge de la persoanele vaccinate, de teama că vor fi otrăviți cu serul experimental, relatează Euractiv.

Președintele Asociației Medicale din Patras, Anna Mastorakou, a cerut procurorilor să intervină: „Până acum, am văzut pacienți nevaccinați care refuzau intubarea, dar acum avem grupuri care refuză transfuzii.”

„Dacă cineva intră în operație sau dorește o transfuzie și face parte din „grupul anti-vaxxers”, cere să nu-i fie transfuzat sânge de la o persoană vaccinată”, a spus ea.
Între timp, scandalul cu certificatele de vaccinare false a provocat noi dureri de cap guvernului grec. Potrivit canalului de televiziune OPEN TV, în prezent se investighează plângeri în nordul Greciei cu privire la posibilitatea unor certificate de vaccinare false importate din Bulgaria.
Sursa: Cătălin Vușcan/ ActiveNews
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile