Actualitate

„OMS, afară din țară!” – PROTEST LA COTROCENI contra OMS și a pașaportului de vaccinare al Regimului Iohannis

Mai multe zeci de persoane protestează, miercuri, la ora transmiterii acestei știri, în fața Palatul Cotroceni, înainte ca șeful statului să discute cu Guvernul despre introducerea unor noi restricții în pandemie, transmite site-ul de informații ȘtiripeSurse. Vă chemăm alături de noi, a declarat Pompiliu Diplan într-o filmare de la fața locului, pe care o difuzăm în baza articolului alături de mai multe fotografii.

 

Manifestanții afișează mesaje precum „Stop pașaportul verde” și „OMS, afară din țară!” și strigă „Ieși afară, javră ordinară”. Protestul este în desfășurare și cel mai probabil va dura toată ziua, cel puțin până când se vor finaliza discuțiile de azi care se pot lăsa cu o declarația a președintelui de la Cotroceni pentru intrarea țării în lockdown. Conjucat cu criza politică aceasta îi va permite să țină momâia momâii de la Palatul Victoria pe poziția de prim-ministru, deși Florin Cîțu a fost demis de larga majoritate a Parlamentului, care este, potrivit Constituției, organul reprezentativ suprem și unica autoritate legiuitoare a României.

Iohannis va avea de la ora 17,30 o ședință de lucru cu responsabilii guvernamentali de terorizarea românilor privind gestionarea epidemiei.

Potrivit sursei citate, la ședință vor participa premierul Florin Cîțu, ministrul interimar al Sănătății, Attila-Zoltan Cseke, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Lucian Bode, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol, precum și președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

 

Sursa: ActiveNews 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile