Actualitate

OPINIE/ Adrian Cacovean. „Ipohondria este cauza principală a pandemiei”

Adrian Cacovean este medic primar în chirurgie cardiovasculară. Acesta comunică pe contul personal de MeWe, izbucnirea acestei pandemii și care este cauza principală a infectărilor.

Cuvintele lui Cacovean

„Ipohondrul e ciudatul care nu se simte bine dacă nu se simte rău.
Ipohondria este de altfel și cauza principală a pandemiei.
Toată mascarada actuală se bazează pe implementarea unor măsuri aberante. Implementarea aberațiilor are două componente, emiterea măsurilor și urmarea lor, ambele aberante. Nu degeaba se spune că fraier nu e cel care cere supunere, ci cel care se supune.
Urmarea măsurilor aberante are în principal drept cauză ipohondria.
Ipohondria se bazează pe frică. Frica de pericolul invizibil ne face să:
-nu respirăm bine până nu ne sufocăm cu una, două și chiar trei măști,
-nu ne simțim bine cât timp suntem asimptomatici și să fugim la spital să primim tratamente experimentale toxice de la care ne vom simți rău,
-iar să nu respirăm bine acasă, asimptomatici cu saturații de 93% până punem saturometrul pe deget, dintr-o dată panicați când aflăm 93% și sunăm la 112 că dacă scade mai mult și apoi luați cu salvarea cu TA și pulsul în pod de frică și până la urmă sedați cu oxigen pe mască până ne bagă țeava pe gât și sedativele pe venă,
-nu ne simțim bine până nu ne băgăm vaccinul experimental în umăr, ca să facem covidul, credem noi, mai ușor,
-nu ne bagă carnetul de vaccinat pe post de pașaport, CIP-ul în nas sau creier,
-nu ajungem chiriași în propria locuință, chiriași în propriul corp naționalizat, intrăm în MATRIX cu creierele în găleată, conectate la realitatea virtuală a noii orânduiri multilateral avansate în comunismul de tip nou, sexomarxist!

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Cacovean Adrian
Cacovean Adrian
3 ani în urmă

Ipohondria este butonul pe care l-au apăsat pandemiștii pentru a instala și menține pandemia. Frica oamenilor de pericolul mic și invizibil le-a luat mințile și i-a făcut să accepte măsurile aberante, să dea buzna la spital unde au acceptat tratamente toxice experimentale ei fiind asimptomatici, să se vaccineze, toarne, urască, divizeze pe motiv de mască, vaccinare, păstrat distanța etc.