Actualitate

OPINIE/ Dr. Adrian Cacovean: „Degeaba mă raportează pe Facebook”. Informațiile și părerile medicului sunt acum în ziare online și pe platforma MeWe

„Cenzura Facebook!
Pe MeWe dau accept ușor aproape oricui, chiar și dușmanilor. Ca să vadă că degeaba mă raportează pe facebook și oriunde, ce am de spus spun oricum pe multe căi. Apropo denunțătorilor, blocarea mea pe facebok mă face să găsesc căi mai penetrante de a transmite opiniile personale și adevărul, există destule ziare online și chiar scrise care postează instant articolele scrise de mine sau fac articole pe temele propuse de mine, cu audiență mult mai mare decât dacă ar fi fost scrise pe pagina pesonală facebook. Unele nici măcar nu sunt semnate de mine și altele nici măcar nu mă pomenesc cumva ca autor sau inspirator, ceea ce vă face neputincioși, caraghioși, ridicoli în efortul vostru de a cenzura informația.
Am citit undeva într-o carte scrisă de Constantin Noica despre bucuria de a îți vedea ideile însușite de ceilalți ca și cum ar fi ale lor, ceea ce este sublim, ideile tale să treacă la ceilalți și tu să devii ei și ei să devină tu!
Iată cum se transmite adevărul, cunoașterea, natural, de la sine, fără sponsorizare, fără efort, fără amenințări, fără ordonanțe, fără Poliție, fără presa plătită, fără constrângeri, restricții, încălcări ale drepturilor omului, fără represiuni! Total diferit de ce fac calomniatorii, denunțătorii, agenții, activiștii, serviciile, divizia 3 de învrăjbire și băgare de zâzanie, presa aservită, șantajul mediatic și toți cei ce jucați necinstit și murdar viața voastră și vreți să murdăriți viața altora.”, scrie dr. Adrian Cacovean pe pagina lui de MeWe.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile