Actualitate

OPINIE/ Gheorghe Piperea: „Bavaria a comandat vaccinul rusesc”. Geopolitic se joacă pe mize mari

„Landul Bavaria* a comandat vaccinul rusesc și presează Agenția Europeana a Medicamentului să îl autorizeze peste tot în UE. De ce?

Din motive de efecte secundare adverse ale vaccinului AstraZeneca și de întârzieri mari ale vaccinurilor Pfizer/BionTech și Moderna. Culmea ironiei, în raport de eficiența nemțească, din 20 de milioane de doze, Germania a utilizat doar 15,4, doar 13% din populație fiind vaccinată cu prima doză, și doar 5,6% fiind vaccinată cu doza doi (rapel).

Probleme sunt și în Franța, și în Marea Britanie. Precum vedeți în poză, vaccinul AstraZeneca nu mai este recomandat unor categorii de populație.
Colac peste pupăză, când UE tocmai se pregătea să autorizeze vaccinul Johnson&Johnson, administrația SUA l-a suspendat pe termen de 60 de zile.

Autoritățile noastre nu mai prididesc cu “vaccinarea este unica soluție”. Vaccinarea cu ce? Vaccinarea când, în ce interval? Că, până se sare de la 13% la minim 70%, pentru “imunitatea de turmă”, trece anul și se multiplică la infinit tulpinele și mutațiile.

O fi vaccinarea unica soluție, dar numai pentru evitarea falimentului Big Pharma și a încătușării vătafilor lor politici.

*decizia îi aparține președintelui acestui land, Markus Söder, cel care îi va lua locul lui Merkel în toamnă – de unde concluzia că, geopolitic, se joacă pe mize foarte, foarte mari.”, scrie Piperea pe Facebook.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile