Actualitate

OPINIE/ Gheorghe Piperea: Criptomonede, Bill Gates și informații culese din activități corporale

Bilgheiț vrea încă din 2018 să plătești cu cryptomonede care nu se bazează pe tehnologia blokchain, ci pe activitatea ta corporală curentă. Cum așa? Păi prin pașii pe care ți-i numără zilnic smartphone-ul, prin cantitățile și ritmicitatea consumului de alimente și băuturi, frumos aranjate și setate de tine, cel care își monitorizează atent greutatea și mojo-ul, ritmul inimii, nivelul apei în corp, telemedicina, telemunca și teleșcoala generalizate în pandemie și, în curând, certificatul de vaccinare/pașaportul de libertate/adeverința “verde” (care sunt, desigur, digitale).
Corpul tău e deja digitalizat. ARN – ul mesager e doar o za a lanțului digital care te leagă de glie. Nu e nevoie de nanoroboți pentru asta (deși e o tehnologie deja patentată și asta).

Cryptomonede care utilizează informațiile culese din activitățile corporale … Cum era cu teoria conspirației? Că nu mai știu – eram noi conspiraționiști, sau ei, cei care au bani și influență și vătafi politici și armate de ong-uri cu care să conceapă și să pună în practică adevăratele conspirații? Plus turme de idioți utili, practicanți ai complicității cu conspiraționiștii? Teoria complicității, gen…

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile