Actualitate

OPINIE/ Piperea subliniază cine sunt cei care l-au dat jos pe Voiculescu. „O mafie adevărată, lucrativă și rezilientă”

„Libertatea de azi zice că Edward Snowden ar fi scris pe tuiter despre documentarul Colectiv (unde ex-ministrul sănătății, Voiculescu al nostru, este vedetă) – “watch this film”.

Documentarul Colectiv e (și) despre vinovăția lui Arafat. De vreme ce nu mai are nimic de pierdut, sper va V. V. Vlăduț să facă cele trebuincioase pentru a devoala mafia care îl ține în funcțiile de demnitar al Statului român (are vreo 12) pe Arafat.

Nu de alta, dar toată mareea de lacrimi care s-au stârnit pentru soarta ostilă a lui Vlăduț se deplasează împreună cu sloganul “l-a doborât mafia”. O mafie adevărată, lucrativă și rezilientă ca pirul este rețeaua de sens a lui Arafat, care a smurdificat nu numai sistemul sanitar, ci și economia, societatea și statul profund. În zisa rețea de fac munți de bani prin comerțul cu suferințele oamenilor, prin furt, contracte care evită licitațiile, conflicte de interese și corupție de mare anvergură.

Curaj, Vlăduț. Promit că, dacă ajuți la neutralizarea influenței malefice asupra societății românești a rețelei de sens a lui Arafat, o să le cer americanilor să îți confere din oficiu un premiu Oscar de consolare.
În caz contrar, o să consider că vei fi făcut pe deplin proba unei rușinoase, dar sănătoase, ipocrizii.”, scrie Gheorghe Piperea pe pagina personală de Facebook.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile