ORADEA Încă un protest împotriva măsurilor
Actualitate

ORADEA/ Încă un protest împotriva măsurilor dure impuse în context COVID-19. Deputatul Mihai Lasca a fost prezent

Protestul marca „Jos botnița” a avut loc din nou azi, sâmbătă, la ora 15:00 în Centrul Civic în fața Casei de Cultură. Reprezentanții și organizatorii subliniază că măsurile impuse de autorități sunt abuzive și privează populația de drepturi și libertăți.

Revolta are în prim plan decizia Ministrului Sănătății care impune obligativitatea purtării măștilor în timpul orelor de educație fizică, schimbarea orei de intrare în case de la 23:00 la 22:00, posibile restricții în ceea ce privește slujba de Paști, dar și pașaportul COVID și controversata lege a vaccinarii obligatorii.

Videoul protestanților

Organizatorii au distribuit în mediul online inclusiv un video prin care au informat lumea cu privire la ce se întâmplă. Oamenii doresc să își spună nemulțumirile prin acest gen de manifest.

O protestatară a venit cu icoana Maicii Domnului. „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră. Ma protejează! Mă simt în sigurață. Întrebată dacă merge peste tot cu aceasta, a zis că la acest gen de manifestații și în aceste vremuri a purtat icoane cu Sfânta Parascheva, dar și cu Sfântul Andrei, ocrotitorul României. „Fără Dumnezeu suntem nimic”, mai spune aceasta.

Prezența deputatului Lasca

Prezența deputatului Mihai Lasca a fost anunțată. Acesta a declarat „Mă aflu aici, alături de o mână de oameni care doresc să își spună ofurile cu privire la ceea ce autoritățile impun deja de imediat un an de zile. Îi susțin pe oamenii de aici. Legea vaccinării obligatorie se apropie de aprobare, poliția militară este pe cale de a fi înființată arogându-și atribuții de a acționa asupra civililor, respectiv a poporului. Societatea românească este într-un pericol iminent, iar pasivitatea românilor este îngrijorătoare. Aș vrea să văd mult mai multă lume care la acest gen de proteste.

Dacă noi cei care ne vrem drepturile înapoi și luptăm pentru drepturile furate abuziv am fost numiți teroriști, cum să-i numim pe cei care ne vor vaccinați cu forța, inclusiv pe copii, cu vaccinuri fatale existând nenumărate dovezi în acest sens. Un caz concret este cel al profesoarei din Oradea, care a murit în urma celui de al doilea vaccin împotriva răcelii COVID. Îmi exprim regretele profunde și transmit condoleanțe familiei. Consider în continuare că vaccinarea obligatorie, cât și purtarea măștii în special de către copii este un genocid”.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile