Actualitate

ORADEA/ Lasca și Șoșoacă împreună în Piața Unirii. Discuții despre pandemie și neregulile făcute de autorități

În cursul serii de ieri, joi, senatoarea neafiliată Diana Iovanovici Șoșoacă a ajuns în centrul orașului Oradea, mai exact în Piața Unirii. Aceasta a fost însoțită de Mihai Lasca, deputat în Parlamentul României. Decizia a fost luată în urma vizitei pe care aceaștia au făcut-o la Spitalul de Psihiatrie din Timișoara, pentru a se interesa de starea lui Daniel Gașpar.

Anunţul privind sosirea Dianei Şoşoacă la Oradea a fost făcut joi pe Facebook printr-o postare scrisă de Mihai Lasca, deputat neafiliat. „Azi ora 21 în Piaţa Unirii vom ajunge împreună cu doamna senator Diana Ivanovici Şoşoacă!”.

Mihai Lasca a făcut și câteva live-uri pe parcursul zilei de joi, unul dintre cele mai importante vizând vizita la Spitalul de Psihiatrie din Timișoara, unde momentan, timișoreanul Daniel Gașpar este internat în urma unei decizii judecătorești abuzive, spune avocatul acestuia. Adăugăm și un anunț live pe care acesta l-a făcut, anunțând venirea lui, alături de Șoșoacă la Oradea.

Cazul Gașpar are în vedere faptul că Raed Arafat ar fi fost amenințat, susțin autoritățile, de un live făcut de acest bărbat. El sublinia că are pregătit pentru șeful DSU o lopată și un topor. Urmările momentan sunt internarea acestuia într-un spital de psihiatrue, chiar dacă bărbatul nu are antecedente și nici nu se cunoaște a fi nebun.

Senatoarea a ajuns în jurul orei 21:30 în inima Oradiei, adică în Piața Unirii, la ceva timp după ce deputatul s-a strâns împreună cu încă câteva persoane, deoarece a fost invitată să intre live la emisiunea lui Ciutacu de la RomâniaTV.

Când a ajuns a fost întâmpinată de o mână de oameni care au dorit să vorbească cu senatoarea și să își exprime devotamentul. Vizita a avut scopul de a sublinia că susține orădenii în demersurile anti-mască și anti-restricțiilor impuse de Guvern în contextul pandemiei de coronavirus. Senatoarea s-a îmbrățișat cu participanții și au făcut poze, dar au și discutat diverse chestiuni legate de pandemia de coronavirus.

Senatoarea continuă „turneul” în Maramureș.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile