Actualitate

ORADEA/ MANIFEST la Colegiul Medicilor pentru susținerea dr. Flavia Groșan. Oamenii sunt alături de ea

Flavia Groșan a fost susținută de aproximativ 150 de oameni în fața Colegiului Medicilor din Bihor. Protestul a avut loc începând cu ora 14:00. Lumea s-a adunat în contextul în care dr. Groșan este audiată pentru declarații controversate legate de COVID.

Declarațiile oamenilor

„Mă numesc Horia Ballint, îmi asum identitatea, am și proprietatea cuvintelor, știu ce vorbesc. Am venit să protestez împotriva dictaturii medicale, de tip Mengele, instaurată de către acești servitori ai Ocultei Mondiale și al OMS-ului, organizație care omoară oamenii. Am proprietatea cuvintelor și știu ce spun. Mama mea a murit din cauza acestui sistem medical, anul trecut, pe data de 1 iunie, netratată în spital, în timp ce spitalele stăteau goale, mama mea care era programată din luna decembrie, în luna martie pentru un tratament anual pe care îl făcea și care era absolut necesar, nu a putut fi internată și a murit cu zile. Nu am fost tratat de către doamna doctor, nu a sărit nici din prima clipă să o susțin, o susțin cu toată inima din momentul în care am auzit părerile altor medici, eu nefiind medic, printre care doamna doctor Monica Pop, în care am foarte multă încredere. Având încredere în părerile altor medici care știu mult mai multe decât mine sau decât acest individ numit Radu Tudor, care își permite să o facă nebună pe doamna doctor, fără să aibă cunoștințe medicale. Pe asta mă bazez”, a spus un alt participant pentru Bihon.

„Protocolul pe care doamna doctor, Flavia Groșan, îl recomanda pacienților, este cel folosit în Belgia de medicii oficiali, protocolul oficial din Belgia, nu văd nici măcar de ce se face tevatură. În privința a ceea ce a spus președintele Colegiului Medicilor din România, că este chemată pentru a vedea anumite comentarii discutate despre alte tratamente și alte medicamente, asta rămâne de văzut, așteptăm să vedem cu adevărat ceea ce o întreabă.”, spune un alt participant tot pentru Bihon.

Ce spune CMB?

„Este medic primar, pneumolog, cu competenţe în bronhoscopie, a avut întotdeauna o activitate medicală de foarte bună calitate, dar, subliniez, afirmaţiile pe care le-a făcut în presa centrală legate de activitatea medicilor din spitale considerăm că sunt încălcări grosolane ale deontologiei şi eticii medicale. Şi pentru acestea am invitat-o pur şi simplu, pe luni, la o discuţie cu Comisia de etică şi deontologie medicală la Colegiul Medicilor Bihor”, a declarat, pentru Agerpres, dr. Carmen Pantiş, șefa Colegiului Medicilor Bihor.

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Varga rudolf
Varga rudolf
3 ani în urmă

Dice sa fie exclusā? Cā a vindecat mii de ameni astai adevarul nosa lasam sînt linga ia si familia mea si toti prieteni mei!! A facut numai bjne si a salvat mii de ameni. Doare la conducere adevarul rau cînd cineva iese cu adevar nu cu minciun casi nazistul de iohanis si toti care sunt lînga iel criminali si hoti si vînzātori de tara .

Telefon
747999253
DELIA
DELIA
3 ani în urmă

Sustin cu respect admiratie recunostinta si infinite felicitari pe stimabila doamna doctor Flavia Grosan..!!

Telefon
34602155837