Eveniment

ORADEA/ Un nou protest marca „Jos botnița la copii”. Este anunțată și prezența deputatului independent Mihai Lasca


Un nou protest anti măsurilor de combatere și prevenire a coronavirusului va fi organizat sâmbătă în Oradea, județul Bihor. Acesta are la bază reacția socială împotriva măștilor toxice atât pentru copii cât și pentru adulți. În prim-plan vor fi evidențiate neregulile pe care Guvernul le aprobă și adoptă, dar și măsurile dure pe care acesta le ia vis-a-vis de normele de stopare a răspândirii virusului.

Mai mult, protestatarii susțin vehement că autoritățile abuzează psihic, dar și fizic populația prin încălcarea drepturilor și libertăților persoanei. „Români treziți-vă din hipnoză! Împreună putem contracara dictatura medicală!

Unde și când va avea loc protestul

Protestul va avea loc pe data de 6 martie la ora 15:00, în centrul civic al orașului Oradea, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. „Dacă vă pasă ieșiți în stradă cu noi”, sunt cuvintele

protestatarilor.

„Jos botnița la copii”

Evenimentul va purta din nou marca „Jos botnița la copii” și are în vedere mai multe nereguli. Una dintre acestea este insistența Ministrului Sănătății  și susținerea fermă a purtării măștii în timpul activităților sportive care se desfășoară în interior, dar și în timpul orelor de curs. Mulți părinți și copii declară că masca îi sufocă și îi subjugă pe micuți. Mai mult, neregula este dată de faptul că sălile de fitness nu impun purtarea măștii de protecție, dar școlile o fac. Mai multe studii arată că purtarea măștii îi afectează emoţional, dar și din punct de vedere al sănătății pe copii.

Multe alte țări din Europa au sistat orele de educație fizică sau au renunțat la impunerea purtării măștii în timpul orelor de la școală și mai ales în timpul orelor în care elevii

desfășoară o activitate fizică. Se adaugă faptul că profesorii susțin că elevii nu pot să desfășoare corect și complet activitățile, că le este greu să respire și unii dintre ei chiar le recomandă copiilor să își dea jos masca sau să o poarte în așa fel încât să le acopere doar gura, pentru a putea respira pe nas.

Prezența deputatului Lasca, anunțată

În Oradea s-a anunțat și prezența deputatului independent Mihai Lasca, care este cunoscut încă de anul trecut ca și militant împotriva “botnițelor” și împotriva mascaradei COVID, dar și a legii vaccinarii ”forțate”.

Capitala protestează

Aceste evenimente de tip manifest vor avea loc în toată țara, inclusiv la București. În capitală, protestul este organizat de Alianța Părinților și are ca temă principală legea vaccinării obligatorii care s-ar afla în aceste zile pe agenda discuțiilor deputaților din Parlamentul României. Protestul va avea loc în data de 7 martie, la fix un an de la momentul în care o manifestație asemănătoare a avut loc. Organizatorii au estimat că au participat atunci aproximativ 5.000 de oameni. Bucureștenii se vor strânge în apropierea Parlamentului,  la Alveola Parcul Izvor.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile