Actualitate, Politic

Orban s-a întors împotriva lui Iohannis: lupta pentru şefia PNL i-a înverşunat!

S-a rupt lanţul de iubire între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis. Şeful PNL se simte trădat de preşedintele ţării, după ce liderul de la Cotroceni s-a poziţionat de partea lui Florin Cîţu în bătălia pentru funcţia de lider al liberalilor.

Orban a spus că partidul nu are nici o datorie față de președintele Iohannis. Într-o declarație în care a făcut referire la celebra reuniune de partid din 2014 când l-a prezentat pe Iohannis drept ”generalul” pentru care toți liberalii trebuie să se sacrifice, Orban a spus ”aici la Dâmbovița mi-am făcut celebritate cu o intervenție – cine tace și nu face, sau face”.

Orban, mesaj pentru votanţii din PNL

Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă, eu am convingerea că că președințele PNL trebuie ales de membrii PNL cu gândirea lor, cu mintea lor și cu sufletul lor.

Președintele PNL trebuie să fie îndatorat și legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dvs.

”Vă asigur că după ce voi câștiga, va fi același parteneriat de succes cu președintele României, așa cum a fost în cei 4 ani în care am fost președintele României și am câștigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a declarat Ludovic Orban.

A râs de „Superman” – Cîţu

Ludovic Orban l-a atacat pe Florin Cîţu din cauză că acesta din urmă a pozat în Superman, pe Facebook.

Ce m-a frapat foarte tare e când l-am văzut Superman. Cred că e nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă.

Societatea și economia sunt afectate de provocări mari, ai aruncat țara în criză politică, și tu când îi dai afară pe USR-iști din guvern să te postezi Superman – mi se pare o problemă mare.

Când mă uit pe Facebook la echipa demolatoare la comentarii mi se face frică. Fraților, nu e de joacă. Un asemenea val contra unui reprezentant al PNL nu am văzut în 31 de ani de politică. E foarte grav, afectează PNL”, a afirmat Orban.

Sursa:  national.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile