Actualitate

Pacientă care a murit cu COVID pe ATI, bătută și abuzată. Tatăl ei a depus plângere. Vezi aici reacția spitalului

Încă un spital căruia i se aduc acuzații grave cu privire la ceea ce se întâmplă pe ATI. Este vorba despre Spitalul Județean din Târgu-Jiu. Parchetului de pe langă Judecătoria Targu-Jiu anchetează acum moartea unei paciente, confirmată cu COVID-19.

Cazul a fost făcut public de televiziunea Antena3. Tatăl femeii în vârstă de 52 de ani a depus plângere, deoarece aceasta a reușit să facă și câteva filmări înainte ca femeia să moară.

Acesteia nu i s-a efectuat necropsia, deoarece așa prevede legea în cazurile COVID. Tatăl femeii susține că la spitalul din Dobrița a fost legată și bătută și a și filmat urmele de agresiune.

Răspunsul spitalului

Conducerea spitalului din Dobrița susține că s-ar fi făcut o anchetă internă care nu a dovedit cele susținute.

Directorul Ion Ciochină Dobrița susține că nu a văzut imaginile și că, dacă aparținătorii aveau suspiciuni de agresiune, trebuia să o ducă pe femeie la un examen medico-legal. Doar că, aceasta era confirmată cu COVID și depindea de aparatele de oxigen, lucru imposibil pentru aparținători, scrie Antena3.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu desfășoară o anchetă in rem, pentru ucidere din culpă și purtare abuzivă.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile