Actualitate, Externe

Parlamentarul olandez, Thierry Baudet, expune Conspirația Globalistă care folosește pandemia Covid-19 pentru „antrenamentul obedienței”

Pe planul clarvăzător al lui Rockefeller Lockstep de acum peste 10 ani, vă recomandăm acest articol de F. William Engdahlpe pe care l-am publicat anul trecut, intitulat C̫O̫V̫I̫D̫-19 and Total Social Control: ‘This is No Futuristic Scenario’, (C̫O̫V̫I̫D̫-19 și Control social total: „Acesta nu este un scenariu futurist”), cu linkuri către raport original Lockstep.

Discursul pe care Thierry Baudet l-a ținut în fața Parlamentului olandez care a avut loc la începutul lunii trecute și de atunci a fost eliminat de pe Youtoube. După aceasta, a existat un interviu de urmărire cu Baudet. Aici este:

Thierry Baudet expune conspirația globalistă care a folosit pandemia pentru „instruirea ascultării”.

Într-un discurs ᴇxᴘʟozιv în parlamentul olandez, liderul partidului, Thierry Baudet, a dezvăluit că multe dintre măsurile pandemice draconiene la care guvernele din întreaga lume și-au supus populațiile de peste 15 luni sunt cuprinse într-un document vechi de peste zece ani.

Documentul a fost publicat de Fundația globalistă Rockefeller și descrie un scenariu viitor numit Lock Step, în care toate guvernele lumii se coordonează pentru a impune restricții asupra umanității, un control mai strict, supravegherea în masă și un nou regim autoritar global.

Cum este posibil ca un document vechi de zece ani al unui influent ONG globalist să prezică C̫o̫v̫i̫d̫?

În întreaga lume, închiderile au făcut ca guvernele as fie mai autoritare și au luat drepturile cetățenilor la o scară fără precedent. În discursul său în fața Parlamentului oʟᴀɴᴅᴇz din 4 iunie, liderul FvD i-a avertizat pe legislatori: Dacă continuăm pe această cale, ne putem pierde libertatea, prosperitatea și suveranitatea.

Baudet a dezvăluit un scenariu globalist vechi de un deceniu pentru un viitor apocaliptic planificat și implementat de forțele globaliste pentru a ᴘʀovocᴀ hipnoza în masă și pentru a prelua controlul politic al unor părți mari ale lumii sub pretextul unei pandemii virale.

Fundația Rockefeller coɴcuʀᴇᴀză, printre altele, cu fundațiile societății deschise George Soros pentru a face „investiții” gigantice în organizații radicale globaliste de stânga care doresc să promoveze marxismul.

Mândria vaccinări pe rețelele de socializare cu imagini ale locurilor de injectare umflate, patch-uri (insert), certificate de vaccinare sau ei înșiși în fața centrului de vaccinare. Femeia din imagine a ales să meargă atât de departe încât să tatueze atât o imagine a c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului, data vaccinării (21 martie), cât și producătorului ᴘғιzᴇʀ, cărora le-ar fi mulțumit că se simte acum „în siguranță” de amenințările la adresa sănătății.

Iată discursul lui Baudet, tradus în ᴇɴԍʟᴇză, înainte de Tweede Kamer:

„Doamnă președintă, în 2010, Fundația Rockefeller, una dintre cele mai influente organizații neguvernamentale din lume, a dezvoltat o serie de scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale.

Acest raport [Baudet susține documentul]. Și în acest raport, Fundația Rockefeller propune așa-numitul scenariu Lock Step, despre apariția unei pandemii mondiale și consecințele acesteia. Asta deja în 2010.

Conform acestui scenariu – și am acest lucru cu mine – cнιɴᴇzii ar fi primii care vor începe cu „carantina necesară pentru toți cetățenii”, adică închiderea imediată și aproape ermetică a tuturor frontierelor.

Liderii naționali din întreaga lume și-ar consolida puterea cu legi, reguli și restricții, de la cerința de a purta măști la controlul temperaturii corpului pentru a avea acces la gări, avioane, clădiri. Totul este aici. Dar nici măcar nu se termină aici.

Potrivit scenariului Lock Step, avem mult mai multe de așteptat: „Chiar și după ce pandemia s-a încheiat”, scriu cercetătorii, „controlul autoritar ar rămâne, cu monitorizarea cetățenilor și a activităților lor, și chiar s-ar intensifica”. Acest raport din 2010 indică chiar și blocare climatică.

Este exact ceea ce au început deja să discute pe măsură ce vorbim. Citez: „Pentru a proteja împotriva problemelor din ce în ce mai globale – de la pandemii și тᴇʀoʀιsм transfrontalier la cʀιzᴇ de mediu și sărăcie în creștere, liderii din întreaga lume își vor crește controlul puterii.”

Așa cum se întâmplă acum, oamenii țipă de bucurie când sunt vaccinați, cu imagini ale brațului lor injectat pe rețelele de socializare – totul este în acest raport – și cerșesc un Coʀoɴᴀ pass, au prezis autorii scenariului Lock Step, așa cum am spus. Cu cât lumea a fost mai controlată, așa cum au prezis în 2010, cu atât crește acceptarea în rândul oamenilor. Cetățenii renunță în mod voluntar la o parte din suveranitate – și integritate – în schimbul unei mai mari securități și stabilitate.

Cetățenii au fost mai toleranți și chiar dornici să primească mai multe inspecții și supraveghere. Liderilor naționali li s-a oferit o mai mare libertate de a crea ordine în modurile pe care le-au considerat potrivite.

Că acest lucru ar duce la un pașaport digital, au prezis și autorii raportului Fundației Rockefeller. În 2010, Fundația Rockefeller nu a putut prezice literalmente starea actuală a lucrurilor, dar apoi au crezut că o supraveghere mai strictă ar duce la un act de identitate biometric pentru toți cetățenii. Și acum se află în biletele noastre de călătorie.

Pașaportul digital de vaccinare este numai o parte. La doar 13 ani de la pandemie, publicul ar putea, conform Fundației Rockefeller, să-și dea seama că au fost înșelați, s-au săturat de controale și de fanteziile absurde ale guvernului de la putere.

Și doamnă președintă, încă sper că Fundația Rockefeller greșește în acest sens. Toate previziunile lor s-au împlinit, dar sper că se înșală cu adevărat aici, că ne vom trezi înainte de acel moment. Că ne dăm seama că aceasta este o ᴘsιнoză colectivă.

Că închiderea țării noastre, a jumătății lumii, care a durat un an și jumătate din cauza unei variante de ԍʀιᴘă, ᴇsтᴇ o ɴᴇʙuɴιᴇ. Că trăim cu acest rahat – măști nefuncționale, că respectăm regulile de distanță complet lipsite de sens. Și vedeți companiile noastre, viată noastră socială la pamânt.

Când avem interzise мᴇᴅιcᴀмᴇɴтᴇ de primă clasă, precum Ivermectina, accelerează doar injecțiile experimentale cărora li se acordă statutul de „vaccinuri aprobate”. Că ne îngrijorăm despre „infecția se întoarce”, când, desigur, s-a întâmplat anul trecut, la fel ca în fiecare an, ca de obicei, pentru că odată cu toamna vine o nouă ιɴғᴇcțιᴇ, la fel ca întotdeauna.

Și pretindem că se datorează Coronei, pe care o numeam anterior ԍʀιᴘă, care pare să fi dispărut complet.

Dar cel mai important lucru este, și acesta va fi cuvântul meu final, este că ne dăm seama că, cu acest pretext, o formă de ιsтᴇʀιᴇ asupra acestei „ԍʀιᴘᴇ cнιɴᴇze”, a fost pusă la punct o infrastructură care, în orice moment, din cauza unui eveniment, poate fi folosit din nou de către autorități – la fel ca închiderile, măștile, distanțarea socială, deja nu mai este permis să călătorească, nu mai sunt strângeri de mână – deschizând calea pentru absurde injecții experimentale .

Această perioadă Coʀoɴᴀ a fost un antrenament de obediență. Camera a Doua și guvernul [prim-ministrului Mark] Rutte au desfășurat această instruire într-un mod genial. Felicitări! Klaus Schwab poate fi mândru de tine. Planul globalist a găsit poarta de acces, iar următorul pas către supravegherea în masă și controlul total pot fi făcute acum.

Potrivit lui Baudet, natura neștiințifică a pașaportului Coʀoɴᴀ este evidentă din faptul că cei care au fost vaccinați ar putea avea și transmite virusul, testul PCR produce fals pozitivi și nimeni nu are voie să demonstreze că are anticorpi. Doar un test PCR pozitiv de șase luni este permis ca „dovadă de recuperare”. Testul serologic pentru anticorpi nu este recunoscut, în timp ce Ιsʀᴀᴇʟ o face cu pașaportul său Coʀoɴᴀ, iar FDA a aprobat nu mai puțin de 81 de teste serologice.

„Un astfel de pașaport nu înseamnă nimic pentru mine; nu împiedică transmiterea ”, a declarat microbiologul medic oʟᴀɴᴅᴇz Alex Friedrich într-un interviu acordat RTV Noord. Există tot felul de excepții care fac ca un astfel de pașaport să nu fie de încredere. „Aveți de asemenea persoane care nu răspund, persoane care nu au un răspuns imun după vaccinare sau ιɴғᴇcțιᴇ. Deci nu poți spune că cineva este imun; știi asta doar dacă faci un test serologic. ” Și asta nu este permis, notează Live 48 Times.

Sursa: RomaniaInfo 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile